Автор
Woman.bg

Вижте как изглежда Кийра Найтли месец след раждането

Кийра Найтли направи първата си публична изява, месец след раждането на втората си рожба. Повод бе премиерата на филма „Официални тайни“ с нейно участие, който скоро предстои да тръгне и по световните екрани.



Звездата от „Карибски пирати“ и „Гордост и предразсъдъци“ премина по червения килим по време на Лондонския филмов фестивал, облечена в ефирна бяла рокля от органза с дантелено покритие и нежна флорална бродерия – дело на дизайнерката Simone Rocha.

Кройката очевидно е имала за цел да скрие леко наедрялата фигура на звездата след раждането, която обаче ние намираме за перфектна. Според модните критици и наблюдатели актрисата малко е прекалила с ширината на тоалета, тъй като изобщо не ѝ личат килограмите, които е качила след раждането. Някои фенове дори споделиха, че Найтли изглежда толкова изящна, сякаш изобщо не е раждала.


Съпругът на Кийра Найтли - Джеймс Райтън, е музикант. Двамата сключиха брак във Франция през май 2013 г. Дъщеричката им Еди се роди през 2015 г, а ето че сега щастливите родители се радват и на още една рожба.

През януари актрисата призна, че майчинството е предизвикателство и съчетаването на кариерата с грижите за дъщеря ѝ никак не е лесно. Тя обърна внимание върху физическото и психическо изпитание, свързани с него.

Четете още: Кийра Найтли роди, но пази новината в тайна!