Вижте каква бомба забърка Тачо на Жени Калканджиева (видео)

Евгения Калканджиева определено не може да се оплаче от липса на мъжко внимание. Президентът на модна агенция "Визаж Моделс Груп" отдавна е загърбила негативните си емоции, предизвикани от полицаи, дошли по сигнал на нейна съседка.

Сега 45-годишната красавица, която на 20 февруари ще навърши 46, се е оставила в ръцете на съпруга си Тачо, който е всепризнат мастър шеф. Изглежда кулинарът обича често да глези избраницата си с най-различни и изкусителни гозби. С приготвянето на една такава се похвали самата Жени, като сподели видео от кухнята си.

View post on Instagram
 

Филмчето издайнически открехва завесата към кухненския плот на "Мис България", където чаровният Тачо замесва за жената на сърцето си блюдо с морски дарове и ориз с впечатляващата марка "Бомба", очевидно готвейки паеля.

Да не забравяме, че семейството на Тачо има ресторант в Испания, както и че самият той е доказан майстор по средиземноморската кухня.

Калканджиева е правела почитателите си свидетели и на други кулинарни шедьоври на половинката си, включиелно и на начина, по който прави лютеница. Този път обаче в кухнята Тачо има помощник, но не в лицето на съпругата си, а на техен познат.

Задачата на Жени е само да наблюдава и да документира пътя към вкусната творба на любимия си.

View post on Instagram
 

Четете още: Ева Веселинова се щракна бременна на токчета