Автор
Весела Георгиева

Вижте какво прави Орлин Павлов за родителите си и баба си Иванка

"Помагам на родителите ми, защото пенсиите им са много малко - 390 лева взимат. Те се опитват да се справят, но без нас това няма как да се случи. Тези пари не стигат за нищо. Майка ми помага и в грижите за Елизабет, както и за моята баба Иванка, която е на 94 години и ме е гледала като малък". Това споделя Орлин Павлов, когото вече гледаме в новия сезон на сериала "Пътят на честта", пише "България днес".

Певецът получил ролята в поредицата след като се явил на кастинг, на който го поканил продуцентът Александър Христов.

View post on Instagram
 

"Скоро завърших и снимките на продължението на филма на Ники Илиев "Завръщане" 2. Там главната роля е на Сашо Кадиев, а аз си партнирам великолепно с Диляна Попова", разказва Орлин.

View post on Instagram
 

В лентата той е в ролята на пилот - нещо, което е в кръвта му по дядова линия. "Моят дядо ген. Павел Павлов загива в бой, докато защитава небето над София през Втората световна война. Може да се каже, че произхождам от героичен род", споделя певецът.

Когато се върне изморен от професионални ангажименти, за Павлов най-щастливият миг е усмивката на дъщеря му, както и думите на баба му Иванка. "Тя е най-големият ми фен. Слага апаратчето и ме гледа в сериала. Майка ми всеки ден е при нея. А Бети, дъщеря ми, много се радва като ме види на екрана, скача и вика името ми", разказва още Павлов.