Брад Пит се хвали не само с нов филм със свое участие - "Към звездите", но и с нова половинка, пишат световните медии.

Според изданията холивудският актьор има нова любима, която обаче не е от света на шоубизнеса. Тя се казва Сат Хари Халса и е духовен учител, диетолог и майстор на дизайнерски бижута с индийски мотиви. Между другото, един от най-големите фенове на нейните нестандартни украшения е не коя да е известна дама, а бившата съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън.

За романс между Брад Пит и Сат Хари Халса се заговори още преди няколко месеца, когато двамата бяха видени да демонстрират близост по време на търг за произведения на изкуството. Миналата вечер пък, след парти по случай премиерата на лентата "Към звездите", двамата бяха забелязани да си тръгват заедно. Самата поява на Хали на партито множество медии разтълкуваха като достатъчно солидно доказателство, че тя и Брад Пит са двойка, тъй като няма друг начин, по който тя да попадне на събитието, освен да е била лично поканена от звездата.

Сат Хари Халса не е типичната красавица, но навярно знаменитият актьор вече не търси това в нежния пол. Все пак предишната дама, спрягана за негова половинка, не бе модел или актриса, а Нари Оксман - професор в Масачузетски технологичен университет.