Днес херцогът и херцогинята на Съсекс отбелязват две години от сватбата си.

По случай радостния повод споделяме с вас великолепно видео с приказни снимки от сватбения ден на принц Хари и Меган Маркъл!

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Меган и Хари се ожениха на 19 май пред погледите на най-близките си... и цял свят, тъй като сватбата им се излъчваше на живо и беше гледана от 3 милиарда зрители по цял свят. Над 600 гости имаше в Уиндзорския замък, където британският принц и американската актриса застанаха един до друг и си казаха „Да“.

Церемонията, на която бяха обявени за съпруг и съпруга, се състоя във внушителния дворцов параклис „Сейнт Джордж”. Сватбената рокля на Меган беше дело на британската дизайнерка Клеър Уейт Келър – първата жена артистичен директор на френската къща за висша мода „Живанши”, и струва около 300 000 лири. Меган носеше и 5-метров воал и диамантена тиара, взета назаем от кралица Елизабет II. Маркъл беше отведена до олтара от бащата на младоженеца – принц Чарлз.

На 6 май тази година синът им Арчи навърши една годинка.

В началото на 2020 г. Хари и Меган обявиха, че се оттеглят от дворцовия живот заради медийния тормоз над бившата американска актриса и фалшивите новини, които буквално всеки ден британските таблоиди сипеха върху тях.

Днес младото семейство живее в САЩ, освободени от кралските си ангажименти, от които двамата доброволно се отказаха.

Четете още: Нова книга за Меган с разобличаващи подробности за живота ѝ в Кенсингтън