Автор
Woman.bg

Вижте новото гадже на Ема Уотсън (ексклузивни снимки)

Красивата Ема Уотсън вече има нов мъж до себе си. Това стана ясно благодарение на находчиви папараци, уловили актрисата на почивка в Мексико с тайнствен красавец.

Новата любов на Уотсън не е публична личност, а е 30-годишен предприемач на име Брендан Уолъс.

Къде и кога точно са се запознали все още не е ясно, но от папарашките снимки е видимо, че те се чувстват добре заедно. Двамата са уловени в ресторант в Мексико да се целуват, а очевидци разкриват, че двойката е прекарала в заведението часове в сладки приказки, размяна на ласки и смях, пишат американските медии.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Припомняме ви, че март месец тази година Ема започна да излиза със звездата от сериала "Клуб Веселие" Корд Овърстрийт. Двамата обаче не се задържаха дълго заедно, но ето, че красивата актриса лесно е преодоляла раздялата и вече има нов привлекателен мъж до себе си.

Новината за новата любов на Ема Уотсън предизвика вълнение в онлайн средите, тъй като за личния живот на актрисата се знае малко. Тя е от известните дами, които ревностно пазят интимния си свят от светлините на прожекторите. Ема не само рядко минава по червения килим с мъжа до себе си, но и не качва кадри с него и в социалните мрежи, за разлика от редица свои колежки.

Дали този модел на поведение ще се промени и Ема ще зарадва почитателите си със снимки, запечатали любовта ѝ с Брендан, или пък ще се появи под ръка с него на светско събитие, ще покаже само времето.

Четете още: Отиват ли си като двойка: Чанинг Тейтъм и Джеси Джей?