Бившата половинка на Том Круз - Кейти Холмс, ревностно пази от светлината на прожекторите не само личния си живот и интимните си отношения, но и дъщеря си Сури.

Актрисата се опитва да осигури нормално детство на наследничката си като за целта я крие, доколкото може, от любопитните очи на околните. Затова и мнозина не осъзнаваха колко е пораснала малката хубавица.

Съвсем наскоро 40-годишната Кейти и 13-годишната Сури бяха заснети да се разхождат по улиците на Ню Йорк от дебнещите ги папараци. От фотосите ясно си личи колко се е променила дъщерята на Том Круз и как от малко момиченце тя се е превърнала в красива тийнейджърка.

Припомняме ви, че Кейти Холмс сама отглежда дъщеря си, като по информация на непознати Том Круз не полага никакви грижи за наследничката си и дори не се е виждал с нея от години. Кейти обаче е отдадена майка и многократно е признавала, че именно това е най-важната роля в нейния живот.

"Опитвам се да възпитам добър човек. Уча я да е щедра, да приеме благотворителността като своя кауза. Помагаме на бездомни хора, старая се да ѝ давам ежедневен пример колко е важна и належаща проявата на доброта към ближните", сподели неотдавна Холмс.