Анджелина Джоли е мокрият сън на милиони мъже и идолът на толкова жени по света. Коя от нас не би се радвала да прилича поне малко на нея? А още по-хубаво би било, ако околните непрекъснато ни напомнят, че имаме поразителна прилика с нея. Толкова много момичета по света се подлагат на какви ли не корекции и процедури, само и само да заприличат на Анджелина, но има едно, което наистина напомня на актрисата и това никак не ѝ допада.

Запознайте се с Алина Царакова, която стана хит в мрежата като "руската Анджелина Джоли". На пръв поглед бихте могли да намерите наистина много прилики между нея и холивудската актриса, но истината е, че тя съвсем не желае да бъде известна като руската ѝ двойничка. Дори намира за обида сравнението между нея и Джоли.

View post on Instagram
 

Причината за неочакваната реакция от страна на Алина е, че Анджелина е болезнено слаба, а тя се стреми да има здравословен външен вид. Затова не приема да бъде оприличавана на бившата съпруга на Брад Пит. 29-годишната красавица е категорична, че прилича единствено и само на баща си. В Инстаграм тя се радва на близо 20 хил. последователи, които се възхищават на хубостта ѝ, а тя не спира да радва очите им с нови и прекрасни фотосесии. Голяма част от кадрите, които споделя, са със сина ѝ Давид.

Алина избягва по всякакъв начин да се гримира като Анджелина и си е забранила прическите, които носи актрисата. Но колкото и старания да полага, светът не спира да я възприема като двойничка на любимата ни звездна красавица.

View post on Instagram
 

Четете още: Кейт Мидълтън засия в рокля за 34 лв!