Автор
Веселина Петрова

Вижте с кого Кобрата замени Андреа

Боксьор Кубрат Пулев, който напоследък е постоянно е на страниците а пресата, заради бившата си половинка - певицата Андреа, реши да се отдаде на морска почивка.

Кобрата предпочете родното Черноморие. Той не пропусна да направи феновете си в в социалните мрежи част от пътуването си по магистралата. По пътя за морето всички видяха, че слуша не някой известен чужд изпълнител, а един от най-добрите родни певци - Васко Кеца.

Пулев сподели готино видео, на което се вижда, че кара луксозното си возило, докато слуша "Казано честно всичко ми е наред" и "Моя страна, моя България" на Емил Димитров.

Бившият на Андреа явно е почувствал нужда да се отпусне и да се наслади на родния уют, залагайки на лукс в някой от скъпите бг комплекси. Кобрата обича българското и не за първи път отмаря на Черно море. Преди често можеше да бъде засечен в Свети Влас.

View post on Instagram
 

Пулев обаче не споделя къде точно е решил да отседне този път и с кого... Дали, за да не ядоса Андреа, или защото държи на това да запази личния си живот далеч от медиите, не е ясно.