Вижте скандалната причина, заради която Меган не иска да присъства на погребението на принц Филип

Вече знаем, че принц Хари се е завърнал във Великобритания без любимата си Меган Маркъл, за да изпрати дядо си - принц Филип, по последния му земен път.

Отсъствието на херцогинята на Съсекс от погребението съвсем не е изненадваща новина, тъй като тя е в напреднала бременност. По официални сведения актрисата е останала в САЩ по препоръка на лекари, които са я уверили, че подобно пътуване е рисковано за нея и за плода в момента. Но изглежда, че има още една причина, заради която не е пожелала да присъства на погребението на принц Филип.


Източници споделят пред медиите, че херцогинята е споделила пред близки приятели, че не искала да се появява на погребението, за да не бъде център на вниманието. Става ясно още, че единственото ѝ желание в момента е да подкрепи максимално Хари, без значение дали ще присъства, или не.



Меган споделила, че в толкова тежък момент семейството е най-важно и независимо от всичко, то трябва да бъде сплотено и всички различия трябва да бъдат преодолени. Според нея Филип би искал сега да се случи точно това и Уилям и Хари най-накрая да се помирят. Тъжното събитие е и повод херцогът на Съсекс да изглади отношенията и с баща си Чарлз.

Майката на Меган – Дория, също настоявала тя да не пътува до Великобритания и да не рискува здравето си, както и това на бебето. Маркъл споделила и че кралица Елизабет проявила разбиране и не би желала снаха ѝ и нероденото ѝ внуче да бъдат изложени на риск. Отсъствието на актрисата обаче нямало да се отрази на връзката ѝ с кралицата, която очевидно е по-топла, отколкото изглежда.



В момента принц Хари се намира в имението Фрогмор, където е в изолация до погребението на принц Филип. След като се завърне в САЩ, той ще бъде подложен и на 14 дневна карантина.

Четете още: Меган и Хари се завръщат във Великобритания след смъртта на принц Филип?