Автор
Десислава Недева

Влюбената жена Телец е като вулкан под купчина лед

Жената зодия Телец е нежна и грижовна, но винаги има ясна позиция по всички въпроси и твърдо отстоява себе си, когато е във връзка. Тя е чувствена и търпелива, но когато чашата на търпението ѝ най-накрая прелее, ще се срещнете с един истински разярен бик, затова по-добре не го предизвиквайте, защото трудно можете да се спасите от гнева му.

Телците са ценители на красотата и удоволствията в живота, така че в любовта ще ги спечелите, ако заложите на вкусната храна, хубавото вино и прекрасния залез, отколкото ако приготвите белезниците и латекса. Жените от тази зодия са верни партньори и стабилни съпруги, които на пръв поглед могат да изглеждат леко скучни. Това определение за тях не може да бъде по-далеч от истината. Зад привидното им спокойствие се крие вулкан от страст и емоция, който просто е скрит от света, но ще се разкрие пред вас, ако имате смелостта да бъдете техен верен спътник в живота.



Жената Телец е изкусна съблазнителка и обича да глези човека до себе си, както в спалнята, така и извън нея. В замяна държи да бъде забавлявана качествено и обградена с красиви вещи, залези и слова. Не очаквайте от нея да се втурва в нова връзка с главата напред, както би направил Овенът например. За да спечелите сърцето на Телеца, трябва много да се постараете, защото тази жена държи да бъде сигурна в своя избор, преди да отдаде сърцето, душата и тялото си на някой друг. Понякога е доста ревнива, но само ако бъде сериозно провокирана.

Въпреки, че егоизмът на Телеца е пословичен, когато е в отдадена връзка, жената от тази зодия винаги поставя нуждите на партньора си пред своите собствени. Тя не държи да изпитва нови вълнения, които да поддържат интереса и любовта ѝ, защото това, което я прави наистина щастлива, е спокойствието и сигурността в една връзка. Изключително е трудно да ядосаш жена Телец, тъй като тя умело успява да игнорира дразнения, които другите зодии намират за непоносими.



Тя е грижовна и обожава да прави романтични изненади на своя любим, като по този начин, освен че се грижи пламъкът на любовта да не изгасне, но се справя и със стреса от работното място и другите житейски задължения. Умна жена, спор няма. Въпреки това, като всеки нормален човек и тя има своите граници, които е добре да се стремите да не преминавате, защото ще видите как нежността се превръща в дива ярост само за части от секундата.

Тайното оръжие на жената Телец е нейното спокойствие.
Търпението ѝ действа като балсам за душите на нейните обожатели. Те инстинктивно усещат, че тя е стабилна, сигурна в себе си и няма капчица отчаяние или притеснение в поведението си. И всичко това не е някаква поза, наложена от нея, а съвсем автентична психическа настройка, която владее до съвършенство. Жената Телец е земна и неподправена в реакциите си, което я прави изключително приятна за общуване, без да създава напрежение и неловки ситуации. Не е фукла, а в същото време излъчва увереност. Женствена е, но е силна и винаги отстоява позицията си. Около нея витае една мека и успокояваща аура, която е пленяваща и наистина рядко срещана в днешния забързан свят, изпълнен със стрес и нервни хора. Лесно е да се влюбиш в такъв човек, а още по-лесно е да му се довериш.



Жената Телец рядко се впуска в разгорещени спорове, въпреки че може яростното да наложи личното си мнение, но в тази светлина ще я видите само в случай, че бъде открито предизвикана. И все пак, ако я притиснете в ъгъла с обвинения, крясъци и заплахи, единственото, което ще постигнете е нейното парадно напускане на сцената. А каква по-добра загуба на мотивация от това някой да не отговаря на нападките ти. Жената Телец изповядва максимата „Убий простака с мълчание“ и може би е права.

Жената Телец е добър слушател и умее да предразполага събеседниците си дори на първата среща. Всичко с нея се случва някак леко и знаеш още от началото на връзката, че тя е бъдещата ти съпруга. Може да ти отнеме малко повече време, за да спечелиш сърцето ѝ, но знай, че упорството ти ще бъде възнаградено. В нейно лице ще откриеш най-големият защитник на семейните ценности, който е готов да мине и през ада, за да осигури спокойствието на хората, които обича.

Четете още: Тези 4 зодии ще ви задушат с любовта си