Автор
Десислава Недева

Влюбиш ли се веднъж в Скорпион, няма връщане назад

Докато някои хора смятат Скорпионите за прекалено напористи и с труден характер, други са запленени от страстната им натура, преданост и автентичност, както в любовта, така и в приятелството. Това е най-силният знак от зодиака и всеки мъж, вкусил от сладкия плод на жената Скорпион, остава завинаги в Райските градини редом с нея.



Да имаш до себе си жена Скорпион е едно наистина щуро приключение

Когато имаш Скорпион за гадже, това означава, че те очакват както най-щастливите мигове, така и най-опасните. Но тези моменти на неописуемо щастие са наркотика, който те връща пак и пак в обятията на тази уникална по рода си жена-амазонка, независимо колко яростен може да бъде гневът ѝ. Сложният ѝ и многопластов харакетер не позволява на една връзка да протича гладко, но пък трансформацията, която ще изпитате в нейната рамка, ще бъде разтърсваща. Такава обич е определяща за развитието ви като личности и веднъж заживели в интензитета на нейната гравитация, няма да искате да се връщате отново в безтегловността на обикновена любов.



Жената Скорпион е автентична, пряма и непоколебима в любовта

Знаете онзи тип момичета, които винаги казват, че са добре и всичко е наред, когато нищо не е наред. Държат се известно време и изведнъж рухват под напора на собствената си безхарактерност. Скорпионите са далеч от тази конформистка концепция за живота. Те са винаги директни, както в позитивните, така и в негативните си коментари. Това прави съвестта им чиста, сънят спокоен, а душата – цяла.

Скорпионите са хора на крайностите и виждат света или в черно или в бяло, никога в сиво. Или сте заедно или не. Ако сте позьор, кръшкач или най-обикновен сваляч, нямате място в живота на тази жена.



Тя винаги е шефът...и в офиса, и в леглото

Скорпионът набелязва своята цел и прави всичко възможно, за да я постигне. Това е основният му подход както в любовта, така и в работата. За него няма невъзможни върхове за покоряване. Този знак е инициативен, енергичен и няма да чака друг да взима решенията вместо него. Мотивиран и напорист, той никога не проявява свян в действията си в посока на постигане на своето.

Жената Скорпион е горда и не приема подаяния нито в любовта, нито на работното място. Всичко постига с честен труд, интелект и умения. Тя е истинско вдъхновение, което в никакъв случай не трябва да приемате като заплаха.

Скорпионките са известни с уменията си в леглото и всяка една от тях е потвърждение на тази теза. Дори най-резервираните и на пръв поглед плахи натури променят коренно облика си, когато затворите вратата на спалнята.



Страшен инат, но лоялна до край

Ако все още вярвате, че може да ви признаят за прави след разгорещен спор с жена Скорпион, сега е времето да ви разочаровам. Тя може да не е от рода на големите котки, но никога не пада по гръб. Вкъщи може да ви издере очите в спор кой сезон на „Приятели“ е най-забавен или да ви направи на две стотинки за това, че сте ѝ поръчали пица с маслини, а тя не яде маслини, но ще бъде първата, която пламенно ще ви защити, ако попаднете в спор с трета страна.

Жената Скорпион може да е като камъче в обувката през по-голямата част от времето, но ще остане винаги до вас, независимо през какво преминавате.



Ще се поизпотите малко, но накрая ще осъзнаете, че си е заслужавало

Жената Скорпион е всичко друго, но не и лесно достъпна жена. Когато я ухажвате, е по-вероятно да се срещнете с убийствен поглед, отколкото да чуете кокетен смях. Не очаквайте от нея веднага да отговаря на съобщенията ви или да изпада във възторг от романтичните изненади, които правите за нея. И не, това не е игра, с която цели да привлече повече внимание. Такива евтини номера дори не минават през главата ѝ. Тя е класи над поведението на примадона и не плаща данък обществено мнение. Тя е това, което виждате всеки един момент от безценното ви време заедно. С годините ще разберете, че няма нищо по-важно в живота от автентичния партньор. По-добре да изтърпите няколко заядливи коментара, отколкото да берете срама, когато ви разказват с колко мъже са я видели да флиртува през последната седмица.

Четете още: Жената Дева дава всичко за теб в любовта