Автор
Антония Дамянова

Внимавайте: Тези 4 зодии са в опасност през 2023-та

През следващата година някои знаци от зодиака ще се изправят пред по-големи трудности, отколкото други, според астролога Тамара Глоба. Проверете дали сте сред тях.

Глоба съветва те да бъдат по-внимателни, за да не провокират неприятности и да внимават какво се случва около тях. Разбира се, трудният период няма да продължи през цялата година - така че не трябва да се притеснявате. Но, както се казва, "предупреденият е предварително въоръжен".

Овен



С финансови и материални загуби може да се сблъскат Овните в края на зимата и началото на пролетта. Астрологът съветва да бъдете по-внимателни с парите и да не инвестирате в нищо. През втората половина на октомври "черният период" може да се повтори. Но бързо ще свърши.

Близнаци

За Близнаците годината започна натоварено и така ще остане до средата на лятото. До края на март има известна опасност от наранявания, спешни случаи, стрес. След това са възможни нови проблеми в работата или в бизнеса, но през втората половина на годината всичко ще се нареди и проблемите ще изчезнат.

Везни



Първите шест месеца на 2023 г. ще бъдат предизвикателни и за Везните. Те трябва да обърнат голямо внимание на здравето – именно в тази област могат да възникнат проблеми. Глоба също така предупреждава, че неочаквани (и очевидно не винаги приятни) събития могат да изненадат Везните.

От средата на лятото животът ще се подобри и за този знак.

Скорпион

Драматични промени в работата могат да споходят Скорпионите. Най-трудният месец за тях е април. Много от представителите на тази зодия ще сменят работното си място с друго или ще сменят попрището, казва астрологът. Основното нещо е да преживеете този период без стрес и прибързани решения, защото през лятото Скорпионите навлизат в изключително интересен и щастлив период.



Тамара Глоба също дава оценка и на общата ситуация по света, свързана с войната в Украйна. Според нея, годината няма да е лесна. "Теченията на миналото и бъдещето се срещат и в този водовъртеж много хора биват пометени. Политиката, икономиката се променят, много лидери ще се сменят", казва тя.

2023 е годината на Марс, а това означава активен живот, борба за себе си. Единствено лятото ще е относително спокойно – това е период на преговори и търсене на компромиси.

Най-важните събития, които ще определят по-нататъшния ход на историята, ще се случат през зимата и пролетта. В този момент, както съветва астрологът, е много важно да запазим трезва мисъл. Възможни са критични ситуации, но те ще са много кратки.

„Успоредно с тези събития, ще се появят нови лидери. Това ще бъдат хора, които искат да преустроят света, да променят всичко към по-добро. Това ще се случи в периода от февруари до края на пролетта, прогнозира Глоба. Март ще ни даде много добри съюзници, силни. Ще има и много възможности за договори през юни.

Есента също ще бъде добро време. Това е отличен момент за възможности, за прибиране на реколтата, за семейството, което може да укрепите.

Краят на годината е пореден период на напрежение, което ще постави началото на преговори и споразумения.

Четете още: Китайски хороскоп за 2023-та: Зодия Коза