Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, август ви носи успехи и страхотни емоции

Водолеи, месецът ще бъде не толкова плодотворен, колкото спокоен и приятен. Чудесно време за промяна и излизане извън обичайните граници на живота.

Меркурий ще формира опозиция с Плутон и Сатурн в началото на август. Но целите са трудно постижими, ако не сте практични. Ще трябва да бъдете мъдри, сериозни и съзнателни по отношение на професионалните ангажименти. Ще трябва да правите отстъпки, ако искате да успеете.

Много е възможно да срещнете разногласия с колегите от работата, да се сблъскате с интриги, невярна информация и трудности, които ще възпрепятстват реализирането на плановете ви. Вашите тайни врагове могат да ви нанесат щети и загуби. Пазете се от слуховете зад гърба ви, които могат да компрометират вашата репутация. Ако успеете да бъдете безпристрастни, ще можете да видите по-голямата картина на ситуацията, която ви притеснява.

Марс ще направи квадратура с Плутон на 13 август, което ще ви донесе трудности вероятно поради непроверена информация. Присъствието на ретрограден Нептун във II дом на знака, предупреждава за извършване на финансови операции, основани на нереалистични очаквания или непредвидени разходи. Решавайте проблемите постепенно, един по един, не едновременно всички заедно.

В повечето случаи връзките с членове на семейството ще бъдат проблематични и необходимата хармония ще липсва. Старите членове на семейството ще ви създадат достатъчно проблеми.

През по-голямата част на август ще бъдете по-чувствителни към стреса. Това ще доведе до честа умора, сънливост, евентуално главоболие и други психосоматични симптоми. Трябва да почивате повече и да използвате свободното си време за разходки и ходене сред природата. Възможни са болки в гърба.

Квадратът на Слънцето с Уран през първата десетдневка на август ще ви донесе разногласия с партньора относно разпределението на домакинските и семейните задължения. В средата на месеца ще можете да постигнете съгласие за всичко, което ви е създавало проблеми преди това. Ще си осигурите подкрепа и помощ един на друг. Ще имате динамични, честни и интимни разговори.

Ще бъдете привлечени от приключения и ще почувствате повишена нужда да се движите повече и да прекарвате повече време с приятели извън дома. Много Водолеи ще могат да намерят любовта си, а някои, точно обратното - ще решат да прекратят връзка, която вече не носи нищо, освен скандали и неприятности.