Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, бъдете промяната, която искате да видите в света

Овен – В отлична форма сте и поддържате енергията си на задоволително ниво. Вие имате голяма потребност да превърнете мечтите си в реалност. Време е да финализирате някои идеи, проекти и задачи. В любовен план могат да се събудят някои чувства и да се отдадете на спонтанността.

Телец – Не се поддавайте на предизвикателствата, издигнете се над тях. Днес не трябва да си позволявате да се препъвате от препятствията пред вас и да останете здраво стъпили на земята. Научете се да използвате упоритостта си в положителни посоки и опитвайте отново и отново ...

Близнаци – Денят може да ви донесе изненади. Знаете как да създадете позитивна атмосфера около себе си и това привлича хората към вас. Ще бъдете отворени към различни гледни точки, начин на мислене и нови идеи. Вашият ентусиазъм ще вдъхновява и околните.

Рак – Днес вие ще бъдете големи перфекционисти, които копнеят за ред, чистота и подреденост. Всичко, до което се докоснете, ще се превръща в „злато”, така че докоснете колкото се може повече кътчета в ежедневието си.

Лъв – Бъдете упорити и не се отказвайте, само защото някой не вярва във вас. Разтърсете грива и експериментирайте със стил. Промените ще ви донесат само комплименти. Благоприятно време да се потопите в любовна атмосфера.

Дева – Ще имате ясна визия за вашите приоритети и нищо няма да ви спре да продължите с това, което сте замислили. Възползвайте се от условията, които ви се предлагат. Бъдете гъвкави и нещата ще вървят с лекота.

Везни – Днес ще бъдете като малко дете, което стои пред витрина със сладолед и не знае кой вкус да избере. Морето от възможности ще ви направи колебливи и нерешителни, защото ще искате да вземете всички.

Скорпион –
Днес не сте много предразположени към работа, негативните мисли трябва да бъдат преодолени. Прекарвате твърде много време в незначителни неща. Споделете проблемите и болките с близки и доверени приятели, за да намалите напрежението.

Стрелец – Вие сте оптимистично настроени, но ще ви бъде трудно да издържите на наложеното ви темпо и трябва да зареждате отново батериите. Планирате прекалено много неща и ще ви е трудно да се справите с всичко.

Козирог – Днес оставете предразсъдъците си, особено когато става дума за хора, за които не знаете много. Нещата не стоят точно така, както ви се струва. Не бързайте да осъждате. Ако някой ви е наранил, поговорете с него и потърсете причините за такова поведение. Всеки заслужава втори шанс.

Водолей – Покорете света със своята доброта. Днес обърнете специално внимание на тези, които са под стрес или преминават през труден период, подайте ръка на тези, които имат нужда. Бъдете промяната, която искате да видите в света.

Риби – Стремежът ви към съвършенство в работата ви кара да полагате толкова много усилия, че може да изчерпите цялата си сила. Не изисквайте невъзможното от себе си. Ако почувствате умора, спрете и обобщете направеното.