Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, денят обещава успех в интелектуалната дейност

Овен- Отговорността за динамично развиващите се сюжети лежи върху вас. Не бързайте с нещата и не се изнервяйте, ако нещо не се получи. По-добре е да се измъкнете от излишните дискусии, да се откажете от нови начинания, да намерите време за приятни занимания.

Телец- Не бива да очаквате твърде много от този ден. Той ще бъде само умерено успешен. Бъдете търпеливи, не вземайте прибързани решения. Обърнете внимание върху финансовата страна на нещата.

Близнаци- Днес ще ви е трудно да се съсредоточавате, затова избягвайте сериозните задачи и всякакво натоварване. В някои неща ще ви върви повече, за сметка на други. Може липсата на достатъчно информация да попречи да стигнете до правилните заключения.



Рак- Развоя на събитията ще е удачен в някои отношения само. Днес е по-добре да се избягва изясняване на взаимоотношенията, сериозните разговори, дискутиране и други форми на близък вербален контакт.

Лъв- Емоциите стават по-интензивни, дори и малките неща могат да ви дразнят. Възможно е близък приятел или роднина да се превърне в източник на проблеми. Бъдете внимателни и не бързайте да действате. По-добре е да изчакате и да видите как се развива ситуацията.

Дева- Денят е подходящ, за да приведете личния си живот в ред. Все пак е добре да бъдете сдържани в думите и поведението си. Възможно е да възникнат финансови проблеми или направата на излишни разходи. Избягвайте импулсивните постъпки.



Везни – Как ще премине денят зависи до голяма степен от това дали ще успеете да се справите с емоциите си. Ще възникват различни импулсивни желания и ако им се поддадете, рискувате да направите необмислени неща.

Скорпион – Способността ви да сте в центъра на вниманието на другите е неоспорима. Излъчвате чар и привличате хората на ваша страна. Не трябва да се вземат важни решения, по-добре е да си отделите достатъчно време за размисъл.

Стрелец – Някой може да ви представи повишени изисквания, усложнявайки деня ви. Можете да поемете допълнителни отговорности, но не за сметка на собствените си интереси. Вземайте решения въз основа на желанията на сърцето си, а не на очакванията на някой друг.



Козирог – Малки проблеми по е вероятно да възникнат сутринта, а останалата част от деня е по-благоприятна. Не винаги е възможно да се действа по план, но вие обичате импровизациите и даже ви доставят удоволствие.

Водолей – Усещате творческо вдъхновение, интуицията се засилва. Денят обещава успех в интелектуалната дейност. Обхватът на интересите ви може да се разшири. Преди да продължите напред, трябва да се справите с текущите обстоятелства.

Риби – За съжаление, вместо да се концентрирате, вие разпръсквате силите си, като действате в противоположни посоки. Интуицията ви е засилена и добре усещате посоката на бъдещото развитие на нещата, които ви интересуват.