Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес е вашият ден!

Овен- Благодарение само на вашата упоритост, ще успеете да свършите със задачите навреме. Внимавайте да не попаднете под влияние на собствените си илюзии. Обърнете си внимание на здравето. Имате нужда да си отпочинете добре.

Телец- Днес обърнете сериозно внимание на професионалните си задължения. Предпочитайте работата в екип. Индивидуалните дейности няма да ви дадат толкова ентусиазъм. Избягвайте да предприемате нови инициативи. Изчакайте подходящ момент.

Близнаци- Мнозина ги очакват неотложни дела, което ви изнервя допълнително. Не позволявайте нервите да ви водят в действията. Решавайте проблемите си един по един по степента на важност. Ако се налага потърсете помощ или съвет.

Рак- Много е важно да изберете правилната стратегия за деня. Ще ви помогне и засилената ви интуиция. Не нарушавайте собствените си принципи. Бъдете избирателни в общуването си и в запознанствата си.

Лъв- Непредвидени обстоятелства могат да объркат плановете ви. Често възникват изкушения, на които е трудно да устоите. Създайте си правилна финансова политика и разумно да се разпореждайте със средствата. Може да си създадете любовни неприятности поради невнимание.

Дева- Бъдете крайно внимателни на работното си място, за да съумеете веднага да отреагирате при нужда. Някои неща няма да бъдат във ваша полза. Някой от колегите ви доста е амбициран от нещо и крои планове срещу вас. Пазете се!

Везни- Днес трябва да имате бързи реакции за всичко. Важно е да съхраните приятелската и спокойна атмосфера около вас. Лесно ще печелите симпатиите в своя полза. В любовта обаче избягвайте неприятни разговори и критики на партньора.

Скорпион- Днес дори най–малкото необмислено действие може да доведе до грешки. Лъжите и извъртанията няма да могат да ви помогнат особено. Така само ще си навредите повече. Не бъдете злопаметни.

Стрелец- Днес ще бъдете предприемчиви и инициативни и всичко ще ви се отдава с лекота. Няма да ви липсва и вдъхновение. Лесно се адаптирате към обстоятелствата. Възможни са проблеми от материален характер.

Козирог- Днес може да изпитате спад в жизненият тонус и да спадне ентусиазмът ви. Не сте много мотивирани за работа. Избягвайте да подписвате документи, но внимавайте и при работа с такива, както и при опериране с финансови средства.

Водолей- Благоприятен ден за хората на интелектуалният труд. Можете до голяма степен да разчитате на успех в начинанията си. Повишава се жизнената ви енергия и по-лесно ще успявате да се справяте с настоящите проблеми.

Риби- Днес е важно да бъдете постоянни и упорити в това, което правите, ако искате да постигнете резултати. Проявете повече делова активност. Сътрудничеството с подходящите хора ще ви донесе повече полза, отколкото да работите сами.