Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес интуицията ще ви посочи най-правилния път

Време на активност и целенасочена дейност. Денят се характеризира с мощна енергия, която помага за изпълнението на всички планове.

Овен – Ако имате връзка, днес с партньора си може да обърнете сериозно внимание на отношенията ви. Това е добре и полезно, тъй като вероятно имате някои въпроси, които трябва да бъдат изтупани от праха и най-после решени.

Телец – Последният работен ден може да е изпълнен с повече напрежение и стрес. Дългите часове, прекарани на работа, вземат своето. Отношенията с хората около вас също могат да бъдат малко напрегнати. Почивайте по-често и нещата бавно ще се нормализират.

Близнаци – Днес вероятно ще се почувствате неспокойни и разочаровани поради някои събития. Имате отговорности, които трябва да спазвате, но се интересувате повече от личните си проекти, отколкото от скучната работа.

Рак – Ако искате да свършите всичко набелязано, тогава наблегнете на делата си преди обяд. Следобедните часове ще имате по-малко желание да предприемете каквото и да е. Добър ден за вземане на решения по материални въпроси.



Лъв – Най-добрата стратегия за деня е не да не се съпротивлявате на обстоятелствата, а да позволите на потока от събития да разреши противоречията. В крайна сметка нещата ще се наредят така както трябва и е най-добре.

Дева – Макар че най-вероятно ще се събудите изпълнени с енергия и ентусиазъм, настроението ви постепенно ще спадне, когато си спомните за всичко, което ви очаква през деня. Подходящият момент да помислите за някои важни промени в живота си.

Везни – Днес ще се чувствате емоционално по-чувствителни, по-малко уверени в себе си и може дори да ви е малко скучно. Вероятно имате досадна задача за изпълнение, което допълнително ви разваля настроението.

Скорпион – Нямате търпение по-скоро да свърши работния ден и да си починете, както и да прекарате приятно време с любимите хора. Но за съжаление първо трябва изпълните всички задължения, които ви очакват днес, а те не са малко.

Стрелец – Днес ще имате добра възможност да проявите своята ерудиция и с прекрасното си чувство за хумор ще разведрите обстановката и ще внесете малко разнообразие в обичайния ход на работния процес. В любовта мислете два пъти, преди да обещаете нещо.



Козирог- Благоприятен ден в много отношения. Може да бъде положено началото на ползотворно сътрудничество, чрез което ще можете да постигнете целите си или началото на приятелска връзка, която ще донесе много положителни емоции.

Водолей- Влиянията на звездите засилват интуицията ви, така че вашите решения да бъдат правилни. Чувствате нужда от промяна. Ще имате свободата и смелостта да действате така, както искате. Обърнете повече внимание на здравето си.

Риби- На работното място в общуването с колегите се опитайте да бъдете по-спокойни. Наблегнете на качеството, а не на бързината, с която можете да работите. Внимавайте на кого доверявате малките си тайни и проблеми.