Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес някой ще ви накара да се чувствате специални

Овен - Ще бъдете твърде упорити, за да признаете своя дял от отговорността за ситуацията. Липсата на такт и търпение ще създаде проблеми в работата. Ако работите с клиенти, ще трябва да се погрижите за самоконтрола, ако искате да избегнете конфликти.

Телец – В този ден за вас специална стойност ще има мнението на близък приятел. Свободните представители на знака, които си търсят партньор в живота, днес могат да се доближат стъпка напред до целта си.

Близнаци – Ще си възвърнете увереността в собствените си сили и по този начин ще стартирате нови идеи и ще ускорите проектите, които започвате. Ще се радвате на подкрепата на семейството и приятелите, така че ще осъзнаете колко късметлии сте да бъдете заобиколени от такива хора.

Рак – Избягвайте да влизате в конфликт по въпроси, които не са важни за вас и запазете енергията си, за да се борите за неща, които наистина имат значение. Луната ще привлече просперитет в живота ви.



Лъв –Това не е подходящ момент за разговори с шефа ви. Ще ви липсва търпение и дипломация. Важно е да се опитате да не дразните другите с вашето прекомерно самочувствие. По-добре да прекарате вечерта вкъщи на спокойствие и да си подсигурите добра почивка.

Дева – Днес ще се насладите на всички онези малки неща, които почти сте забравили, ще знаете как да оцените и най-малките детайли и ще извлечете максимума от всичко, което правите. Луната ще увеличи самочувствието ви.

Везни – Намирате се в много благоприятен момент, в който ще ви се предоставят много възможности. Най-накрая ще постигнете спокойствие и късметът ще ви се усмихне. Ще разберете, че животът е пълен с малки неща, които трябва да знаете как да цените.

Скорпион – Може да имате чувството, че делата ви вървят много бавно. Не бъдете нетърпеливи и мислете, че всичко идва в своето време. Денят може да ви донесе изненади. Луната изяснява всичките ви съмнения.



Стрелец – Опитвате се да слушате другите, преди да действате, за да избегнете ненужно напрежение. Не изисквайте толкова много и ще бъдете по-щастливи. Не се конфронтирайте с шефа, тъй като може да загубите неговата подкрепа.

Козирог – Може да почувствате необходимостта да промените курса, за да намерите решение на някаква ситуация в живота си. Вашето иновативно и авангардно настроение, което имате, ще ви направи много привлекателни.

Водолей – Желанието ви да обновите и промените нещо в живота си ще бъде много интензивно в тези дни. Някой ще ви накара да се почувствате много специални. Ще се вдъхновите и ще се повиши самочувствието ви.

Риби – Денят предлага разнообразие от възможности. За тези от вас, които търсят любов, звездите препоръчват да разширят търсенето си. Все още има неизследвани места. Не се ограничавайте до една идея, една компания или едно приключение.