Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ще се отървете от всички проблеми в любовта

Овен – Днес ще стане ясно, че да останете верни на принципите си няма да е лесна задача. Дипломатичността и учтивостта ще ви бъдат полезни повече от всякога. Луната ви носи много положителни възможности.

Телец – Ако сте принудени да вземете важно решение, не бързайте, размишлявайте, медитирайте, ако трябва и след това действайте, както ви диктува вашата интуиция. Звездите ви даряват с положителна енергия.

Близнаци – Ще се съсредоточите твърдо и решително върху своите отговорности. Не изоставяйте целите си, дори ако обстоятелствата не са благоприятни за вас. Любовният ви живот ще се стабилизира.

Рак – Вие сте повече емоционални, отколкото рационални. Ще трябва да се заобиколите с някой, който ви кара да се чувствате в безопасност. Луната ви носи възможности, от които трябва да се възползвате.



Лъв – Няма да ви липсва смелост или решителност, за да се изправите пред предизвикателствата, които животът ще постави пред вас. Засилва се вашата креативност и желанието ви да правите много неща. Ще предадете вашата позитивност на хората, които са около вас.

Дева – Може би днес не можете да разрешите висящите въпроси или да дадете незабавен отговор на всеки въпрос, но ще имате сили и търпение да изчакате подходящия момент. Луната ви насърчава да се борите за това, което искате.

Везни – Луната увеличава вашия оптимизъм и премахва от живота ви призрака на нежеланието и несигурността. Атмосферата на дома ви ще бъде малко превъзбудена, но вие ще знаете как да я успокоите. Ще имате много причини да се чувствате доволни от себе си.

Скорпион – Не се опитвайте днес да поемете повече работа, отколкото можете да свършите. Малко хора ще могат да оценят усилията ви. Вечерта се опитайте да отделите повече време за себе си и здравето си.



Стрелец – Не сдържайте силната си енергия, но се опитайте да я насочите в правилна посока. Стремете се да вярвате в себе си и своите възможности, защото по този начин увеличавате процента на успеха си.

Козирог – Ще имате енергията да се изправите срещу всичко, което възникне, но бъдете внимателни, защото вашето импулсивно отношение може да генерира напрежение. Бъдете много внимателни и в начина, по който се обръщате към другите.

Водолей – Ще започнете постепенно да забелязвате, че ставате много енергични и активни. Отправете тази енергия към конкретна задача, старайте се да не я пилеете напразно. Венера ще ви помогне да решите любовните си проблеми.

Риби – Интуицията ви ще бъде много силна, а чувствата ви повърхностни. Звездите ви даряват силата, от която се нуждаете. Ще почувствате, че животът става по-мил към вас и че проблемите, които ви владееха, започват да се решават.