Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ще се появи нов човек в живота ви

Овен - Днес сте готови да рискувате, но също така сте склонни да надценявате своите сили и възможности. Към всичко това ви подтикват повишеното чувство на оптимизъм и ентусиазъм, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

Телец - Днес е добре да проявите повече сдържаност и да не се поддавате на инстинктите и поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи.

Близнаци – Денят е изпълнен с дух на инициатива и решителност, можете да постигнете много. Лесно ще лавирате във водовъртежа на събитията, имате достатъчно сила и енергия, за да се справите с всяка ситуация.

Рак – Вашето семейство е вашата опорна точка. Грижете се не само за нуждите и проблемите на другите, но и за своите собствени. Не трябва да вземате сериозни решения сега. Трябва да сте по-внимателни при пазаруване.



Лъв – Няма време за пилеене, няма място за грешки. Просто трябва да щурмувате професионалните и бизнес висоти с високи скорости. И бъдете готови за трудности от всички нива. Ако обаче сте готови за тях, дори и най-сложните задачи няма да се превърнат в проблем за вас.

Дева – Разчитайте на вашата интуиция и на вашето вътрешно знание, а не на вашия съзнателен ум или интелект. По този начин ще можете да вземете възможно най-доброто решение за себе си.
Обърнете внимание на мечтите си.

Везни – Влиянията на звездите сега са противоречиви, така че са възможни трудни ситуации във връзките. Опитайте се да се държите предпазливо, избягвайте конфликти с близки. Не оставяйте грижата за себе си на последно място.

Скорпион
– За да не мине времето напразно и да не отделяте цялото си време за решаване на дребни проблеми, направете план, който ще ви помогне правилно да подредите приоритетите и да докарате започнатото до края. Планетарните влияния са противоречиви, така че използвайте възможностите си, но не рискувайте.



Стрелец – Възможно е да възникнат нови предизвикателства в професионалната сфера, с които ще знаете как да се изправите смело и спокойно. Положителните мисли трябва да намерят място в съзнанието ви и това ще ви помогне да успеете днес.

Козирог – Размишлявайте добре и не търсете незабавни решения. Внимателни бъдете към предложенията, които ви карат да рискувате. Трябва да сте сигурни, че си струва. Луната ви помага да преодолявате предизвикателствата.

Водолей – Звездите благоприятстват всяка умствена или творческа работа, където трябва да се вложи оригиналност и креативност. Неочаквани новини могат да пристигнат при вас, което да доведе до нови възможности. Нов човек също може да се появи в живота ви.

Риби – Погрижете се за гласните си струни. Първо, обличайте се добре, второ - никакви ледени напитки и трето - никакви викове, дори ако наистина ви се иска да повишите тон. Уви, днес вашият глас е вашата слаба връзка. И ако в близко бъдеще не искате да се превърнете в безгласна риба, вслушайте се в звездния съвет.