Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес сте склонни на случаен флирт

Овен- Вашата активност нараства във всяко едно отношение. Може да направите това, на което отдавна се каните и все отлагате по някакви причини. Благоприятен ден за любовни и интимни отношения.

Телец- Препоръчва се да се въздържате от прекомерна упоритост и прекомерна активност днес. Денят способства укрепване на брачните ви отношения. Нещата се развиват хармонично. Не се съмнявайте, че се намирате на правилния път.

Близнаци- Нови неща този ден е по-добре да не започвате. Не трябва да планирате бъдещи събития, тъй като присъстват илюзорните представи. Ставате по-непоследователни в мислите и действията си. Възможно е да възникнат недоразумения на лична основа.

Рак- Прекрасно време за общуване с деца, да се погрижите за семейството или за любовни занимания. Също така много радост носи творческата работа. Невниманието от ваша страна може да стане причина за проблеми.

Лъв- Точното време за творчески дейности, свободни занимания или пълна самостоятелност. Подходящ ден за общуване в по-широк план, но може да го прекарате и в тих семеен кръг. Хармонични ще са отношенията.

Дева-Днес ще имате изострена чувствителност. Избягвайте недружелюбно настроените към вас хора. Настроението ви ще зависи от емоциите. Дори и негативните емоции да кипнат във вас, оставете ги невидими за другите.

Везни- Усилва се вашата мечтателност, но мечтите трябва да съответстват на реалността. Самотата позволяваща да се отдадете на приятни спомени, може да ви изглежда по-привлекателна, отколкото да бъдете в компания на други хора или на претъпкани места.

Скорпион- Ще бъдете доста нервни и действията ви ще се подчиняват на променливото ви настроение. Подберете си компанията. Общуването с околните може да ви доведе до двете крайности - както до раздразнение, така и до успокоение.

Стрелец- Не планирайте на този ден интензивна дейност - най-вероятно няма да имате достатъчно време или енергия за изпълнение на планираното. Възможни са приятни събития, свързани с пътуване, любов или децата.

Козирог- Един от онези дни, когато смелостта и рискът са напълно оправдани, тъй като те допринасят за постигането на вашите цели. Вашите постъпки днес най-вероятно ще се ръководят от творческо вдъхновение, вяра в нещо и надежда за по-добро бъдеще.

Водолей- Денят обещава успехи и е благоприятен за всякакви контакти. Изпитвате желание за силни преживявания. Склонни сте да се поддадете на романтично увлечение или приятен флирт. Само не се увличайте прекомерно.

Риби- Характерни ще са за мнозина от вас прекалена емоционалност, раздразнителност, демонстративност, повишена гордост и амбиция. Може да се изнервите поради очакването на нещо. Възможно е да имате емоционални или сексуални проблеми.