Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес усещате прилив на позитивна енергия

Овен – Този ден ще се окаже особено добър за онези, които знаят как да планират делата си. Трябва да се контролирате, преди да кажете нещо, в противен случай не се изключват кавги и недоразумения.

Телец – Влиянието на положителните тенденции преобладава и това трябва да се използва. Не отлагайте важни въпроси: колкото по-рано се заемете с тях, толкова по-добре ще се справите. Първата половина на деня е по-ползотворна.

Близнаци – Критичният начин на мислене може да ви докара проблеми в работата. В бързия поток от събития, опитайте се да намерите време за личния си живот. В любовен план сте готови за ново начало в позитивен смисъл.



Рак – Мрачните мисли бързо ще си тръгнат, чувствата ви ще се освежат, светът ще искри с нови цветове. Внимателно наблюдавайте случващото се, за да не пропуснете добрите възможности. Успявате да намерите общ език с различни хора.

Лъв – По време на работа сте готови да обсъдите нови идеи, да предложите нова посока. Вашите предложения ще бъдат успешно подкрепени. За да решите проблемите може да експериментирате, да импровизирате.

Дева – Днес няма да имате време да се отпуснете, ще трябва да правите нещата с по-голяма динамика. Ако загубите контрол над ситуацията, вашето благополучие и успех ще са изложени на риск.



Везни – Вашето настроение ще е променливо и поведението ви ще преминава от една крайност в друга - от хладно отношение и безразличие към прекомерен ентусиазъм и доброта, което ще обърка околните.

Скорпион – Някои спомени от миналото отново се връщат, внасяйки емоционален дисбаланс. Денят ще премине добре, ако се ръководите от логиката, а не от емоциите. Ще има хора, които ще искат да ви използват, затова бъдете нащрек.

Стрелец – По-добре е да не прекарвате цялото си свободно време вкъщи, а да отидете там, където ще намерите хора, които споделят вашите интереси. Добър ден да се срещнете с приятели, да сте на публично място, да се запознаете с нови интересни хора, да участвате в социални събития.



Козирог
– Днес ще изпълнявате всичките си задължения с невероятна прецизност. Имате ясна визия за вашите приоритети и нищо няма да ви попречи да постигнете целите си. Ще искате да направите малки, но важни според вас промени в ежедневието.

Водолей
– Усещате прилив на позитивна енергия. Днес ще имате възможност да превърнете намръщените лица на другите в ентусиазирани. Споделете светлото си настроение с тези, които обичате.

Риби – Вие сте сериозни и внимателни, стараете се да не изпускате от поглед нищо. Опитвате се да не разочаровате любимия човек и полагате значителни усилия да се държите правилно, въпреки че това може да не е лесно сега.