Автор
Woman.bg

Водолеи, ето какво казва вашият таро хороскоп за декември (видео)

Влизате в новия месец с много енергия и хъс. Вие сте отговорни и трудолюбиви и нищо не може да ви се опре. Упорито преследвате целите си и не се спирате пред нищо. Не ви липсва фокус, но ви липсва емоция. Влагате прекалено много от себе си в прагматични и материални неща. Това е чудесно, но ви трябва баланс. Обърнете внимание и на любимите хора, работата няма да избяга.

Обърнатата Шестица мечове ви предупреждава, че продължавате да повтаряте стари грешки. Не сте си извлекли необходимите поуки от преди. При проблем реагирате импулсивно и замъглявате преценката си. Мислете преди да действате и не се пускайте по течението, за да излезете по най-добрия начин от неприятни ситуации.



Постарайте се да не харчите много преди празниците, за да не останете неприятно изненадани. Предстои ви финансова дестабилизация.

Спестете си ядовете за дребни неща от ежедневието. Деструктивното ви мислене в комбинация със стрес може да ви навлече проблеми в здравословен план.

Вашият коледен подарък от Съдбата ще бъде нова работа или обещаващ проект. Може да ви очаква ново хоби, което да превърнете в източник на допълнителни финанси. Предстои ви вълнуващо приключение с потенциал за развитие. Използвайте придобитите ресурси, за да надграждате уменията си. Очаква ви светло бъдеще!

Автор: Мира Маринова