Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, февруари ще ви донесе прекрасно настроение

Скъпи Водолеи, през февруари ще преживеете важни вътрешни промени, въпреки че външно всичко ще изглежда по същия начин. Ще промените принципите си, защото ще откриете, че те вече не работят на практика.

Промяната в перспективите няма да е незабавна, но стъпка по стъпка ще вървите по своя път. Дори и да срещнете някои предизвикателства, ще бъде по-лесно да ги преодолеете през този период. Ще бъдете оригинални, ще намирате нестандартни подходи при решаване на проблемите. Може да получите нов източник на доходи или да намерите допълнителна работа, която не само ще подобри финансовото ви състояние, но и ще повиши вашето самочувствие. Пазете се обаче от прекомерно харчене на пари.



През месеца ще се радвате на невероятен прилив на сили и енергия. Но най-важното е, че вие самите ще бъдете в прекрасно настроение. Ще имате желание по някакъв начин да се докажете, да изпъкнете сред околните с външния си вид, умения или интелектуални способности. Средата на месеца е благоприятна за решаване на важни професионални и лични проблеми. Прекомерните емоции обаче могат да се превърнат в пречка за постигане на целите.



Първата половина на февруари е белязана от транзитите на Меркурий и Венера, които ще окажат особено влияние върху любовните отношения. По всичко личи, че ще имате големи изненади от любим човек. Ако сте необвързани, Новолунието на 20 февруари може да върне на преден план по-стара връзка, от която така или иначе не сте искали да се откажете. Но не се надявайте твърде много! По-добре е семейните хора да избягват случайни познанства и да затворят темата „флирт“ за себе си.