Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, имате нужда от движение и активност

Овен - Днес трябва да се въздържате да спорите. Не е най-добрият ден за преговори, срещи, пътувания. Трудно е да се изгради комуникация с околните. Противоречията могат да достигнат критично ниво. Кръгът на общуване е желателно да се ограничи.

Телец
- Днес мислите ви постоянно ще се въртят около неотложни въпроси. Но не правете нищо под въздействието на импулса, особено ако това е изпълнено с риск и материални разходи. Възможно е да се получат недоразумения, спорове, кавги.

Близнаци – Бъдете подготвени за изпитания в този ден. Той е доста сложен и дори носи опасност, но ако проявите повишено внимание, тогава неприятностите могат да бъдат напълно избегнати. Обстоятелствата ще станат по-трудни, ако не можете да правите компромиси.



Рак - Мнозина от вас ще изпаднат в истински затруднения. Не всеки може да издържи на мощната енергия на деня, така че е най-добре да го прекарате у дома и сами, доколкото е възможно, за да се предпазите от комуникация с други хора.

Лъв - Поради прекомерна самонадеяност може да имате финансови загуби. Пазете се от подводни камъни. Ако сте родители има вероятност да преживеете някои вълнения около децата си. Днес вие сте в състояние лесно да подведете другите, без сами да искате.

Дева
– Използвайте въображението си, за да избягате от ежедневната рутина. Ще проведете интимни разговори с близък човек и някои подробности ще привлекат вниманието ви. В любовните отношения вложете повече усилия.



Везни – Пътят пред вас се разчиства поради необичайно стечение на обстоятелствата и по-бързо ще можете да се приближите до целите си. В областта на любовта помислете добре, преди да правите някакви сериозни изводи.

Скорпион
– Знаете какво искате днес, но колебанията в емоциите правят деня нестабилен, в резултат на което обстоятелствата може да не се развият в посоката, която сте планирали. Планетарните влияния са противоречиви, така че бъдете внимателни, избягвайте да бързате и действайте обмислено.

Стрелец – Следвайте ентусиазма си и се възползвайте от възможностите, които ви предлага животът. В любовта се стремите да постигнете баланс и да внесете мир и хармония в отношенията.



Козирог – Ще бъдете по-сериозни от обикновено, но мнозина може да тълкуват това като лошо настроение. Ако искате плановете ви да протичат гладко, ще трябва да им посветите повече време и да се откажете от нещо.

Водолей
– Имате нужда от движение и активност, които ще ви освободят от стреса. В професионалната област ще проявите креативност и ще се вдъхновите от всякакви задачи. Избягвайте спорове и провокации от страна на другите.

Риби – Претоварени сте с грижите и проблемите на други хора. Добре е да давате подкрепа, но не приемайте нещата толкова присърце. Погрижете се за собственото си здраве. Очаквайте нови неща, време е да сте по-отворени за нова промяна.