Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през март се доверете на интуицията си!

Скъпи Водолеи, за вас март може да бъде време на промени, които ще настъпят неочаквано в живота ви. Препоръчително е да анализирате събитията от последния месец. Направете правилните заключения, трансформирайте емоциите, старайте се да развиете творческият си потенциал.

Марс ще влезе в знака на Близнаци на 4 март и ще ви мотивира да работите по-усилено по проекти, но това ще изисква от вас да положите по-големи усилия. Доверете се на инстинктите си, не оказвайте натиск върху колегите си с авторитета си, бъдете готови да си сътрудничите. Бъдете внимателни, когато работите с жени, тъй като това може да създаде проблеми. Не се препоръчва да проявявате лидерски качества, в някои случаи дори е за предпочитане да останете в сянка. Бъдете търпеливи и не вземайте прибързани решения, защото не всичко, което виждате е истина.

Трябва да се вслушвате повече в интуицията си, това ще помогне да се анализират правилно хората и техните действия, входящата информация и да се вземат правилните решения.
Започнете да спестявате, ако не искате да изпитвате дискомфорт във финансовия сектор. Научете се да управлявате разумно ресурсите си. Материална стабилност очаква тези, които внимателно ще обмислят всяко свое действие. Трябва да се опитате да обърнете всяка ситуация в своя полза. За това е достатъчно да бъдете практични и разумни.

Месец март ще ви донесе добро здраве и добро настроение, но това не означава, че можете да пренебрегнете фитнеса и здравословното хранене. През месеца внимавайте за алергии, заболявания на синусите и дихателните органи.

Повечето Водолеи този месец ще бъдат фокусирани върху семейството и грижите за близките. Любовният живот на представители на знак Водолей ще бъде емоционален, с положителни и неочаквани преживявания. Юпитер, планетата на голямото щастие е във вашия знак, така че можете да се надявате на късмет в любовта.