Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, юли ви обещава големи възможности и изненади

Драги Водолеи, юли ви обещава големи възможности и изненади. Най-важното е да не пропускате шанса да промените коренно живота си към по-добро. Много от вас ще имат шанс да направят истински скок в кариерата, достоен за вашата компетентност. Така че, ако има възможност да се докажете, тогава не я пропускайте!

През първата десетдневка на месеца ще има повече щастливи случайности и съвпадения, а през втората – ще трябва да разчитате повече на себе си и на своята интуиция. През юли редът и дисциплината са много важни. Настройте се за упорита работа. Слънцето от VІ-ти дом ще ви подкрепи и вие ще можете да реализирате задачите на 100%.

Вашите идеи как да подобрите ефективността на работата и да постигнете плануваните срокове навреме, дори малко по-рано, ще се окажат ефективни и ще ви донесат очакваните резултати. В областта на услугите ще можете да започнете нещо ново. Сътрудничеството с човек, който заема по-високо положение от вашето, ще бъде полезно.


Поради ретроградния Меркурий през първата половина на месеца, бизнес плановете ви няма да вървят по начина, по който бихте искали. Ще има много ситуации, които ще ви разсеят, защото ще трябва да коригирате определени задачи поради грешки на други хора. Меркурий ще направи квадратура с Марс на 8 юли, което ще доведе до трудности при преговорите за важни работни задачи. Избягвайте да купувате неща, които не са ви необходими.

Трябва да прекарате възможно най-много време на чист въздух.
Следете кръвното си налягане и избягвайте прекомерното физическо натоварване. Повече почивка. Не се излагайте на силна слънчева светлина.


Връзката с партньора ви ще бъде стабилна през юли, но може да бъде повлияна значително от семейните ви проблеми или проблеми с приятели. Опозициите на Слънцето с Юпитер, Плутон и Сатурн между 14 и 21юли, ще предизвикат сериозни разногласия и може да доведат до криза във взаимоотношенията с партньора ви поради разкриването на някои неща, които сте правили зад гърба си един на друг. Взаимното ви доверие ще бъде значително разклатено. Само отвореност за компромиси може да разреши това. Ако забележете, че любимият човек се е променил и страстта е изчезнала и нищо не е като преди, единственото, което можете да направите, е да се върнете в началото и да разровите жаравата си под пепелта.


С присъствието на Венера в V-я ви дом, нарастват шансовете за свободните представители на знака да срещнат интересен човек, който да почувстват като сродна душа. Квадратурата на Венера с ретроградният Нептун, подсказва, че може да имате среща с човек от миналото, който иска да наложи присъствието си в настоящето.