Най-известната кралска фамилия в света отново показа съпричастността си към близките на военните, загинали по време на служба. Вчера се състоя ежегодната възпоменателна церемония, която бе уважена от всички членове на семейството.

Разбира се, погледите бяха насочени най-вече към снахите Меган и Кейт, които бяха издържани изцяло в черно. Не бихме могли да пропуснем факта, че както винаги, те са изключително стилни. По-наблюдателните обаче отново намериха повод да се съмняваме в добрите отношения между херцогините.



Много често по различни събития те са разположени една до друга, но този път мястото на Меган е далеч от Кейт и кралицата. Бившата актриса и Мидълтън наблюдаваха церемонията от различни балкони. На единия са кралицата, Камила и съпругата на принц Уилям, а на друг са Меган, съпругата на принц Едуард – Софи и съпругът на принцеса Ан – Сър Тимъти Лоурънс.



Дали враждата между Меган и Кейт е станала непоносима? Дали кралицата не показва предпочитание към едната си снаха? Точно сега ще разнищим мистерията.



Всъщност, подредбата на членовете на кралското семейство няма нищо общо с отношенията и дрязгите между двойките Меган и Хари и Кейт и Уилям. Ето каква е истината:

На всеки балкон има място само за трима души, заради което се е наложило разделението. Причината точно Кейт да е до кралицата, е фактът, че нейният съпруг е по-напред в линията за наследяване на трона. Заклети фенове на кралската фамилия дори изтъкват, че миналата година на това събитие подредбата на членовете на семейството е била същата.

Фалшива тревога, можем отново да спим спокойно.

Четете още: Страшно ли е майка ти да спи с Аштън Къчър?