Автор
Ева Григорова

Всички говорят за: течната рокля на Бела Хадид

През последните години ревютата в рамките на Седмиците на модата са не просто представяне на най-актуалните модни тенденции за сезона, а истинско театрално представление.



А случилото се по време на модно шоу в Париж преди броени дни, надмина всичко виждано досега. И преди да определите изказването ни като преувеличено, бързаме да разясним, че причина за твърдението ни е комбинация от Бела Хадид по бели прашки и една меко казано футуристична рокля.

С изкусителна походка и ръка, прикриваща гърдите, Бела Хадид се разходи по котешката пътека на ревюто на Corperni. На подиума я очакваше екип от талантливи творци, които пред слисаните очи на публиката сътвориха тоалета ѝ, използвайки... спрей.

View post on Instagram
 

Интригуващото е, че за направата на облеклото не е използвана традиционна боя за спрей, а специална тъкан, създадена от втечнен памук и латекс.

Творците, водени от испанския химик и моден дизайнер Манел Торес, представиха не просто своята визия за роклята на бъдещето, а една пленяваща окото съблазън, умело съчетала в едно минималистичното и футуристичното.

Четете още: Джиджи Хадид разби стереотипите за гадже на Лео ди Каприо: по-стара е от предишните, но златна!

View post on Instagram