Автор
Теодор Муховски

Всички обсъждат дъщерята на Синди Кроуфорд, но я вижте синът ѝ какъв е хубавец

Перфектното семейство, което си има две прекрасни деца. Така може да се опишат Синди Кроуфорд, съпругът ѝ Ранди Гербер и децата им Пресли и Кая. Всички са на мнение, че двете деца приличат едно към едно с майка си. Може би не всички знаят, че на млади години Гербер се е изявявал като модел, но кариерата му е била твърде кратка. Тогава той решава да се посвети на бизнес и става горд притежател на марка текила със звучното име "Касамигос". Двамата с небезизвестния му приятел – актьорът Джордж Клуни държат верига ресторанти и пъбове в САЩ.

Ранди изглежда много добре, но синът и дъщеря му си приличат най-много на майка си. Те вървят по нейните стъпки и в модните среди.

Кая е гордостта на майка си, защото успява да постигне целите си и да завземе и окупира модните сцени.
Пресли, техният син, обича да се въвлича в драми и скандали. Той е кръстен на великия Елвис, като идеята за името му идва на баща му по време на вечеря с Дейвид Фостър - към настоящия момент щастливо женен за бившата приятелка на Елвис Пресли Линда Томпсън.



Продуцентът се шегува, че детето на Ранди може да бъде едва ли не следващия Елвис Пресли и така се появява идеята за името му.

Дебютът на Пресли като модел е през 2016 година, когато той е 17-годишен - в модно шоу с участието на Хадид - Джиджи, Бела и брат им Ануар. След това кариерата му продължава, като Пресли прави снимки с Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Burberry, Philipp Plein, Armani. Пресли продължава да се снима за Calvin Klein и до ден днешен, включително със сестра си Кая, а в кампания на Omega участва цялото семейство.

Пресли и майка му се снимат и в рекламата на Pepsi за Супербоул през 2018 г. Цялото семейство изглеждат великолепно - богати, известни и щастливи.

Джордж Клуни споделя, че е било възможно децата да нямат толкова щастлив живот. Все пак не всички оцеляват в алеята на славата и известността. Благодарение на доброто възпитание на Синди и Ранди, децата растат без особени проблеми и не се отдават на зависимости, както много други.

Едно прегрешение на Пресли остава запечатано в историята. Полицаите на Калифорния го хващат с 0.8 промила алкохол вследствие на шофиране с превишена скорост. Момчето успява да отърве затвор за 6 месеца и се разминава само с пробация.



Любопитно е да се отбележи, че когато бил малък Пресли не подозирал, че майка му е толкова известна и разбрал това чак като станал 10-годишен. За него тя си била майка както останалите - спомените са му как му е чела книжки и го е водела на училище. Разбира, че семейството му е известно, когато папараците често започват да ги преследват. И така постепенно той също тръгва по пътят на известността.


Възникват нови противоречиви реакции на феновете, когато Пресли решава да си постави интересна татуировка на лицето си, където пише думата "Неразбран". Тя се намира точно под скулата му и предизвиква дискусии и полемики за това дали Пресли Гербер не минава през тежък период в отчаян опит да излезе от обръча на известността.

Той коментира в Инстаграм, че е избрал тази дума, защото така се чувствал през целия си живот. А на критиците им отговаря провокативно, като използва думата "духане".

Той се ядосва, че всички приемат за нормално лифтинга и смяната на пола, а една безобидна татуировка предизвиква толкова много омраза в хората.


От миналата година татуировката му вече липсва, а след ковид пандемията Пресли работи в кубинския ресторант на баща си и това явно е успокоило нервите му.

Четете още: Битката на дъщерите: Дева или Кая