Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Вълнуващ ден за Везните. Риби, използвайте интуицията си днес

Денят има позитивна енергия и насърчава активните и решителни действия. Енергията извира от всеки човек, подобно на вода от преливащ фонтан. Важно е да запомните, че всички ние трябва да зависим само от собственото си мнение.

Овен – Вашата практичност и логика са вашите силни страни и определено ще можете да изпълните много от задълженията си и да постигнете още повече от целите си през деня. Във финансово отношение не е лошо да бъдете малко по-щедри!

Телец – Трудните ситуации са към своя край! Всичко протича хармонично и спокойно. Можете да очаквате ново запознанство с човек, който ви кара да се чувствате уверени и веднага печели вашия интерес и внимание!

Близнаци – Днес успявате да намерите решения на стари проблеми! Ако сте свободни, сега лесно можете да съблазните човека, който вече сте си харесали! Денят обаче не е подходящ за нови запознанства или ново начало!

Рак – За тези, които работят, е възможно да има напрежение, бъдете умерени. Вслушайте се в нуждите на тялото си и му дайте това, от което се нуждае. Светът не е съвършен, така че не очаквайте любовта да бъде винаги идеална. Бъдете реалисти.

Лъв – Опитайте се да намерите нови идеи и да обновите работата си, тъй като привързаността ви към старите трикове няма да има желания резултат! Ако сте ангажирани, имате нужда от повече отговорност и емоции от ваша страна.

Дева – Днес решавате да действате незабавно и ефективно, вземате нещата в свои ръце. Знаете как и кога да очаровате тълпите и по този начин успявате да постигнете целите и задачите! Ясният и директен начин на комуникация ще донесе няколко възможности за значително подобряване на социалния ви живот.

Везни – Събитията от деня ще донесат вълнение, радост, хубави моменти, емоционално топла атмосфера и освен това привличате всички погледи към себе си! Днес е много лесно да се поддадете на ласкателство и големи думи, което ще ви затрудни да разпознаете кое познанство има реална стойност и няма ли да ви разочарова по-късно.

Скорпион – Ако сте обвързани, ще се наслаждавате на моменти на страст, еротика и сексуалност! Ако сте свободни, знаете много добре как да играете играта на любовта и ухажването и, разбира се, ще бъдете победители, стига да предприемете инициативи и да не се страхувате да направите първата крачка!

Стрелец – Днес, приятели Стрелци, се намират решения на проблемите, които ви вълнуват, но ситуациите изискват повече време и търпение от обикновено, така че не е нужно да бързате и да форсирате събитията!

Козирог – Днес ще имате успех в ръцете си, благодарение на вашите бързи и незабавни действия! Успявате и убеждавате събеседниците си и очаровате чрез общуване, факт, който ще донесе изпълнение на целите!

Водолей – Днес ще почувствате, че не можете лесно да изразявате мисли и мнения и вероятно околните ще разберат погрешно вашите мотиви. Денят е по-подходящ за самоанализ, вземане на решения, но и наблюдение, главно на събития и ситуации, отколкото вашето участие в тях!

Риби – Използвайте интуицията и прозрението си, за да откриете какво се случва тайно във вашето непосредствено обкръжение! Непредсказуемост, положителна или отрицателна, може да се случи през деня, затова се уверете, че сте нащрек и подготвени!