Автор
Woman.bg

За какво харчи милионите си Дженифър Анистън?

Главно действащо лице в днешния ни материал е великолепната Дженифър Анистън.

Тя е красива, талантлива и е една от най-богатите дами в Холивуд. Според официални данни състоянието ѝ възлиза на 200 милиона долара, а какво може да направи едно момиче с толкова пари... Ами може да научите в следващите редове, където ще видим кои са едни от най-скъпите придобивки на любимката ни от "Приятели".

Красавицата ежегодно почива в Мексико. Понякога е там с приятелки, а друг път с любим. Тази година тя отмаряше на екзотичната дестинация заедно с Джъстин Теру, но предполагаме, че ваканцията е била далеч от романтична. Защо ли? Защото тя беше през януари 2018-а само седмици преди със сценариста и режисьор да решат да се разделят.

Всяка година Джен по традиция заминава и на ски ваканция. Понякога в компанията на любимия мъж, а понякога в тази на приятелки като Сандра Бълок, но винаги отсяда в едни от най-луксозните ски курорти в Телурид, Колорадо или Джаксън, Уайоминг.

Когато ти е домъчняло за най-добрата ти приятелка, ѝ отиваш на гости... Не и ако си Дженифър Анистън и разполагаш със солидна банкова сметка. Тогава просто си купуваш дом за 5 милиона долара близо до този на най-близката ти дружка – Кортни Кокс, както направи Джен през 2006 година.

View post on Instagram
 

През 2006 година, малко след раздялата си с Брад Пит, Анистън купува имение в Бевърли Хилс за 13,5 милиона долара. Години по-късно, когато става на 42 години, тя го продава за 42 милиона... Съвпадение?

През 2011 година актрисата купи за 15 милиона долара пентхаус апартамент в Ню Йорк, разположен на 17 и 18 етаж. Същата година тя отдели 8,7 милиона за още един апартамент в Ню Йорк. Този път тристаен и в близост до парк.

През 2011 Джен купи и имение в Бел Еър за впечатляващата сума от 21 милиона. Години по-късно тя и Джъстин се врекоха във вечна вярност в тази къща. Но явно след раздялата им Дженифър е решила, че е време да се сбогува и с имението, защото това лято тя го продаде. Срещу каква сума така и не стана ясно.

Всяка от нас си мечтае за цял ден, посветен на релакс в спа център. Какво по-добро от това, се питате, нали? Ами сещаме се за едно – да си имате личен масажист, който може във всеки един момент, когато пожелаете, да ви масажира в комфорта на собствения ви дом. Е, Дженифър може да се похвали с такъв, разкри през 2016 човек от обкръжението ѝ пред списание US Magazine.

Като всяко момиче и Анистън обича бижутата. Затова и неотдавна тя се поглези със златен ролекс за 34 000 долара.

Любовта на дамите към бижутата и аксесоарите едва ли учудва някого, но какво ще кажете за страст към мебелите. Джен има именно такава. Тя е запалена по-стилното дизайнерско обзавеждане за дома. И то толкова запалена, че през 2011 година купува за дома си в Бел Еър диван, струващ 754 000 долара.

View post on Instagram
 

Красавицата може да се похвали не само със скъпо холно обзавеждане, но и с колекция от скъпи коли. Тя притежава приковаващо погледа Бентли, модел "Continental GT". Цената на базовите модели е около 200 – 300 000, но ако Джен е заложила на по-нов модел, то сумата му може да е дори двойна.

Актрисата също така има Range Rover, цената на който е близо 90 000 долара, както и Toyota Prius за 24 000 долара. Но тя отделя големи суми не само при покупката на кола за себе си, но и за половинката си. Припомняме ви, че през 2012, когато с Джъстин Теру точно бяха започнали да излизат, Анистън му купи най-новия модел Porsche Panamera. "Ако е с всички предлагани екстри, то цената му е била 140 000", разкриха тогава от "Дейли мейл".