Автор
Ива Петрова

За света настъпват тежки времена: Астролог говори за съдбовните месеци на предстоящата зима

Астролози, гадатели на карти таро и други експерти предупреждават, че последният месец на 2022 г. ще бъде изключително труден.

Тази информация беше потвърдена и от експерт, в чието мнение се вслушват не само обикновените хора, но и различни известни личности. Според астролога Светлана Драган декември ще бъде труден месец за Русия, но вътрешният дух и сплотеност на страната ще помогнат трудното време да се преживее по-леко.

„Трябва да се подготвим за тежък декемвриq тъй като натискът ще бъде агресивен и силен от страна на външните сили. Но не се страхувайте, в Русия има вътрешен дух и сплотеност, има разбиране за правилните пътища на развитие. Натискът ще изчезне“, казва астрологът.

Никой обаче не бива да се отпуска. Според експерта януари ще даде известен отдих на човечеството, но през февруари отново ще настъпят тежки времена за целия свят. Март ще се окаже повратна точка, когато Русия ще трябва да направи решителен избор.

„Март ще бъде изключително преломен: ще предлагат различни варианти за споразумения, ще има провокативни неща. И не е нужно да ходим при тях. Историческата страница ще бъде обърната - това се отнася за Русия и САЩ. Това ще постави началото на глобалните събития и на всичко, което се случва сега, ще остане в миналото“, допълва Светлана Драган в ефира на програмата Малахов по канал Русия 1.

Четете още: Китайски хороскоп за ноември 2022 г.: Кои зодии ги очаква нова любов и кои - финансов възход