Автор
Ива Петрова

Зашеметяваща вечер в 'Капките': Яна Маринова с най-добрия си образ досега, Дара Екимова с разтърсваща победа

Тази неделя "Като две капки вода" за пореден път избухна с невероятните и атрактивни имитации на звездните си участници. Всеки от тях отново показа завидни качества и талант да влиза в образите на различни родни и световни знаменитости.

В петата бляскава вечер на върха на класацията стъпи Дара Екимова с въздействащото си и прочувствено изпълнение на Селин Дион. Песента All By Myself, изпята от нея, разкри удивителните ѝ вокални умения и спечели сърцата на публика и на жури.



Първи на сцената излезе Тома, който имитира британската поп звезда Хари Стайлс с песента Watermelon sugar. Както всеки път, той успя да впечатли журито. Керана направи зашеметяващо превъплъщение в ролята на Кралицата на соул музиката – Арета Франклин, демонстрирайки огромен диапазон на гласа си и забележителна артистичност.

Христо Гърбов вдигна публиката на крака със забележителното си актьорско и вокално превъплъщение в образа на френската легенда Едит Пиаф.



Дуетът на сезон "Неделя" и победители от последното предаване – Димо Алексиев и Ралица Паскалева, танцуваха със зрителите в студиото под звуците на Coco Jamboo на Mr. President.

Яна Маринова впечатли присъстващите със страхотната имитация на дамата на българския рок Милена Славова и нейната балада "Защо". Журито единодушно отбеляза, че това е най-доброто изпълнение на актрисата досега.



Владо Михайлов пък влезе в кожата на ексцентричния южнокорейски изпълнител PSY и заедно с Funky Monkeys изтанцува култовия му танц, а всички бяха на крака.

Актьорът Христо Петков изигра блестящо друг свой колега – Стефан Вълдобрев, като изпълни една от най-обичаните български песни "Рай".

Кръгът от имитации на вечерта затвори артистичната и гласовита Кали, която се превърна в сръбската суперзвезда Горан Брегович, а на сцената излезе с музикантите от духов оркестър "Монт Мюзик" Монтана. "Направила си образа много готино. Поздравявам те", коментира иначе безкомпромисно критичният Фънки.

Бутонът на късмета отреди образите за следващата неделя, когато Христо Петков ще бъде Джоан Джет, Кали ще влезе в образа на Лейди Гага, Тома ще излезе на сцената като Шакира, Яна ще запее като Гери-Никол, Димо и Ралица ще се появят като Бритни Спиърс и Мадона, Христо Гърбов ще имитира Видин Даскалов, Керана ще се превъплъти в Майли Сайръс, Влади ще облече дрехите на Фреди Меркюри, а Дара Екимова ще бъде Right Side Fred.

Четете още: На седмото небе от щастие: Ваня Джаферович с фантастичен подарък от любимата си за 40-ия си рожден ден (Видео)