Автор
Woman.bg

Защо Чарлийз Терон сложи 15 бона в косата си?

Актрисата Чарлийз Терон отново провокира с визия. Холивудската звезда прикова погледите на червения килим, когато се появи на наградите на Гилдията на филмовите актьори. В косата си Терон бе сложила гривна на Tiffany, която струва 15 хиляди долара.


Чарлийз разкри пред TNT Drama причината да използва скъпото бижу в прическата си: „Нямах време да си боядисам корените.“ Стилистът на звездата - Адир Абъргейл ѝ предложил да сложи гривната, вдъхновен от тоалета на Givenchy, с който Терон се появи на наградите. Прикрепянето на аксесоара обаче затруднило Абъргейл. Той се обадил на приятел - коафьор, който да направил една плитка, върху която да се закрепи гривната.

View post on Instagram
 

Стилистът публикува в профила си в Инстаграм клипче с оформянето на прическата. „Блестяща коса и диаманти могат да зарадват всеки човек“, обясни той. Очарователната актриса допълни визията си с 11-каратови обеци, които отново бяха дело на Tiffany. Припомняме ви, че Терон обича да експериментира с прическата си. Миналата година южноафриканската актриса смени няколко фризури. Феновете ѝ я видяха на червения килим с класически боб, с плътно подстриган бретон и момчешки къса руса коса.

View post on Instagram