Автор
Woman.bg

Защо дъщерята на Майкъл Джексън посегна на живота си

Дъщерята на музикалната легенда Майкъл Джексън - Парис, е направила опит за самоубийство.

Момичето е било прието в болница, след като се е опитала да сложи край на живота си, разкриват от светския сайт TMZ. Момичето е прерязало вените си и само благодарение на светкавичната реакция на парамедици и полицаи е добре.

След преглед и различни медицински манипулации тя е освободена от болничното заведение и в момента е у дома си под специални грижи, допълват от известната медия.

Самата Парис Джексън отрече да е посягала на живота си. Тя коментира в профила си в туитър новината на TMZ за предполагаемия си опит за самоубийство с "Ма**ата ви ш**ани лъжци".

Медиите обаче са категорични, че наследничката на Майкъл Джексън е направила опит да отнеме живота си и се позовават на различни източници, твърдящи това.

"Тази сутрин Парис претърпя инцидент, налагащ медицинска грижа. Тя бе хоспитализирана, а по-късно изписана. В момента тя си почива у дома и е добре", разкрива източник на списание People. От медията цитират и друг свой източник от бърза помощ, който твърди, че 20-годишното момиче наистина е опитало да отнеме живота си, но не прерязвайки вените си, а нагълтвайки се с хапчета.

На по-късен етап от полицията на Лос Анджелис потвърдиха, че на адреса на Парис Джексън е изпратен екип заради сигнал за опит за самоубийство.

Основната версия за причината младото момиче да опита да сложи край на дните си е напрежение, причинено от документалния филм "Да напуснеш Невърлден", обвиняващ баща ѝ в педофилия.