Автор
Woman.bg

Защо Кейт винаги носи лепенки на пръстите си?

Днес обръщаме поглед към изящната херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Нека си го кажем - тя е истинско съвършенство – стилно облечена, винаги с красива фризура, безупречен грим, сияеща усмивка, но... Каква е тази лепенка, която всеки път от години насам неизменно седи върху някои от пръстите на Катрин, се питат не само феновете на съпругата на принц Уилям, но и световните медии.

За първи път Кейт бе забелязана с лепенка на пръста си в края на 2016-а и оттогава насам тя е неизменно все върху някои от пръстите на снахата на Елизабет Втора.

А каква е причината? Това е въпрос, който вълнува мнозина, но конкретен отговор на него все още не е на лице. Но хипотези има и то най-различни.

Предполага се, че Кейт, която е любител градинар, може често да наранява пръстите си, докато се грижи за растенията си. Навярно помните, че преди броени дни стана ясно, че херцогинята сама e проектирала горска градина за изложение на цветя в Челси.



Според други догадки Мидълтън наранява пръстите си, докато готви. Но тези предположения бяха набързо отхвърлени, защото за разлика от Меган, Кейт не се занимава сама с домакинството, доколкото е известно.

Разбира се, като майка на три малки деца Катрин може да е наранява ръцете си и по време на игра. Или пък лепенката да прикрива изсушавания на кожата в резултат на прекомерно миене на ръцете – проблем, отново свързан с отглеждането на невръстни деца.

Няма майка на малко дете, която да не си мие ръцете по двадесет пъти на ден, нали?

Но истината е, че най-голям брой от предположенията каква е причината Кейт да носи лепенки по пръстите си, се обединяват около хипотезата, че чрез тях херцогинята се опитва да се предпази от уроки. Разбира се, не липсват и онлайн потребители, които твърдо изключват тази опция, заявявайки, че интелигентен човек като Кейт не може да вярва в уроки.

А вие мислите ли, че високият интелект изключва киченето с червени конци и ритуалите против уроки?

Четете още: Очарователни кадри от градината, която самата Кейт създаде