Автор
Woman.bg

Защо мъжете си падат по рускини? Защото красотата им е оръжие, а те са добре въоръжени

Светът се е прегърбил от проблеми, куца към ръба на плоската Земя и може да падне оттам, но мъжката част от населението си има други интереси.

Колективният мъжки ум не търси решението на екологичните и военни драми, не – колективният мъжки разум търси в Гугъл рускини. Ще кажете, че те ще спасят света.

Руски мечтани момичета, хубавици с цел брак, московчанки за ескорт, дълбоко запазени в идиличната провинция матрони с порцеланово сини очи, за да родят деца. Там са всички архетипи на мъжките копнежи, но в красиви и стройни тела, които още от детската градина правят мост от стойка и флиг флаг, без да свалят безупречната си униформа.

Мир, благоденствие, чистота и ред в ежедневна идилия. Ясен и красив живот, подгизнал от романтика. Ей такива едни мечти витаят около рускините и търсенията в мрежата на „руско момиче“ надвишават милион и кусур на месец. Търсения, гравитиращи около женската красота и цялата и разгърната митология. Запитвания, чиито връх е през май, когато всичко цъфти.

Търсенето в мрежата на французойки е учудващо ниско, а търсенията на американки не е с цел запознанство и брак, а са практични търсения за намиране на име за момиче или подходящи дрехи. Брак, не. Секс, не.

Рускините са обект на неотложни и императивни желания и идеята за красотата им се защитава като религия и като френологичен факт. „Оп, още една Ана Курникова!“

Наистина, не е трудно да се открие рускинята в многоезичната тълпа на който и да е мегаполис. Светлото момиче на висок ток, облечено във вечерна рокля, което се е запътило не на опера, а за да купи ябълки. Може да я видите и сутрин, когато другите едва отварят очи, да пие кафе със завършен грим. Може да я заговорите на всякакви теми. Рускините са минали през широкоспектърната си образователна система и са умен събеседник.

Ще ги видите и на кориците на най-реномираните лайфстайл списания: Наталья Водянова, Евгения Володина, Анна Вялицына, Саша Пивоварова, Влада Рослякова, Мария Шарапова. Присъствие, неповторимост и очи, в които да се удавиш.

ТЯ не остава незабелязана. Процентът рускини, облечени секси, е много по-висок от където и да било и другаде - красотата е оръжие и те са добре въоръжени. При някои крайната деликатност и дворянска аристократичност респектират, а други са забележителни със заповедния глас и презрителен поглед. Общото е, че са феминистки, пламенни патриотки, борци за правдата и безотговорни гуляйджийки, когато са на кеф.

Те са десет милиона повече от руснаците и ги превъзхождат неколкократно по стрелкова мощ.

Рускините са фертилни. Жената на Фьодор Василиев родила 69 деца между 1725 и 1765 година. 16 от тях близнаци (е, не в едно раждане). Общо 27 раждания. И в онези трудни времена 67 от тези 69 деца оживели.

Фьодор не е раждал, а Фьодорица. Рекордът си е изцяло неин.

Рускините често чупят рекорди – имат ги и в парашутните скокове и в подводното гмуркане и в олимпиади. Щангите и борбата, благородно са ги отстъпили на други по-пригодни.

Сигурно пропускаме нещо важно, а не бива. Руските момичета обичат (мрат за комплименти). Ако фактът на нейното великолепие не бъде отбелязан и льольото ухажор пропусне да кажете колко добре ѝ стои роклята, е загубен и това си има сериозна причина. Ухажорът може и да си мисли, че всичко това е изобилна и естествена природна красота, а не подозира колко часове макиаж и усилие в подбиране на дрехи са необходими. Този простичък комплимент е страшно нужен, но е по-добре следващите комплименти да не са прости. В Русия четенето е национален спорт. Красноречието ще бъде оценено.

Е, за красотата и други добродетели казахме доста, а за дързостта ще бъдем пределно кратки. Тя е у онзи, който търси и търси руска съпруга, докато ТЯ го хване.

Автор: Любомир Николов

Четете още: Тайната на жената, която никой мъж не би напуснал