"Забраненото шоу на Рачков" спира излъчването си. Причина за това обаче далеч не е нисък рейтинг. Съвсе не, тъй като предаването е сред най-гледаните в праймайма на родната телевизия.

Шоуто ще изчезне, но за кратко. Само до септември. Това се налага заради снимките на новия сезон шоуто "Като две капки вода", където Рачков ще застане на мястото на Зуека. Новината обяви продуцентът и на двете предавания по Нова тв - Магърдич Халваджиян.

Рачков заедно с Герасим Георгиев-Геро ще води 10-ия юбилеен сезон на "Капките", който започва съвсем скоро през февруари. Няма как обаче да прави две предавания, затова "Забраненото шоу на Рачков" спира и ще тръгне отново чак наесен.

"Няма как да върна Зуека, затова решихме Рачков да го замести", обясни Халваджиян.

Да припомним, че по подобен начин Геро замести самия Рачков в "Маскираният певец" и стана водещ на музикалното предаване заедно с Васил Василев-Зуека, за да може Рачков да стартира забраненото си шоу.

Сред звездите в "Капките" в 10-ия юбилеен сезон ще се насладим на изявите на Руслан Мъйнов и Моню Монев, изиграл доц. Мазов в популярния тв сериал "Откраднат живот", съобщи още Халваджиян.

View post on Instagram
 

Четете още: Брад Пит има нова тръпка в живота си. Вижте коя е щастливката