Фолкзвездата Галена бе засечена на плаж в компанията на футболния национал Божидар Краев. Двамата с блаженство се наслаждаваха на фрапето си край летен басейн с водни пързалки.

С фотоса се похвали самият футболист, който се оказа горещ фен на певицата. След като увековечи срещата си с гласовитата брюнетка, той побърза да сподели кадъра на профила си в Инстаграм. Към него Краев гордо написа: „Stars of Bulgaria“ („Звезди на България“).

View post on Instagram
 


С 35-годишната Галена обаче не го свързват никакви интимни отношения. А за флирт на плажа с нея – и дума да не става. Краев си има приятелка – тайландка, в която е лудо влюбен. Двамата са гаджета повече от година. През последните месеци бяха на далечни разстояния един от друг заради ангажиментите на Божидар, но сега отново са заедно и се наслаждават на лятната си ваканция.

В момента 23-годишният полузащитник се е отдал на заслужена почивка, след като сезонът в португалската лига приключи. Отборът му "Жил Висенте" завърши на десета позиция и догодина отново ще играе в елита. Наемът на наешенеца обаче свърши и той се завръща в датския "Мидтиланд".

View post on Instagram
 

Четете още: Галена шашна всички с рокля на Джей Ло (снимки)