Автор
Woman.bg

Затворник и надзирател - перфекната невъзможна любов

Независимо под каква форма идва, на кое място, при какви обстоятелства идва и в какъв момент от живота ни хваща, любовта е най-красивото чувство, което можем да изпитаме през живота си. Никога не можем да предскажем кога ще ни уцели стрелата на Купидон и в кого ще се влюбим. А ако обектът на любовта ни е забранен плод, тръпката става още по-голяма.

Тя е млада, красива надзирателка в затвор, а той е опасен престъпник, който излежава присъдата си зад решетките. Перфектното начало на една иначе немислима любовна история. Това са 31-годишният затворник Джейми Бънтинг и 24-годишната Кристи Дейвидсън, които започват връзката си в затвора или поне така изглежда. През юли тази година Джейми излиза на свобода, а само ден по-късно красивата надзорничка, която до вчера е трябвало да го пази, напуска работа. Действието се развива в затвора „Адиуел“ в Шотландия. Почти веднага след това двойката заминава на романтична почивка в Турция, а наскоро Кристи сподели снимки от пътешествието им в социалните мрежи. Но въпреки че тя и новият ѝ любим с нищо не показвали, че имат връзка, докато той бил зад решетките, колегите на Кристи я определят като глупава, някои от тях дори спират да ѝ говорят.



„Фактът, че имат връзка и че се събраха толкова скоро след като и двамата напуснаха затвора, означава че отношенията им вероятно са започнали много по-рано, докато той е бил затворник, а тя надзирател. Освен това Кристи напусна работа, само ден след като Джейми излезе на свобода и после двамата отидоха заедно на почивка. Тя дори имаше тяхна снимка как се целуват на профила си в WhatsApp. Как може да е толкова глупава?“, коментира близък до Кристи източник.

Бънтинг също публикува снимки от почивката си с любимата си в Инстаграм и написа: „Най-хубавите две седмици в живота ми“.

Четете още: Скандалът с Роналдо се разраства: Още три жени го обвиниха в изнасилване