34-годишната Зейнеб Маджурова е родила в края на миналата седмица, но новината бе обявена официално едва днес в шоуто „На кафе”. Гордата майка се включи по телефона, за да обяви, е кръстила детето Мириам. Въпреки че бебето се родило доста голямо-4 килограма и 130 грама, репортерката на Нова не качила много кила и до седмия месец почти никой не разбрал, че е бременна.

Тя правила и много разходки, като дори в деня преди раждането била в планината с бащата на бебето Стоян Балевски. Тя съвсем целенасочено не искала да обявява публично новината, че ще става майка, защото вярва, че това е твърде интимно преживяване.


Този сезон тя не влезе в студиото на „На кафе”, а още през лятото стана ясно, че чака бебе. Бившата участничка в Биг Брадър от години живее с приятеля си Стоян Балевски. По всяка вероятност Маджурова е заченала на остров Пукет. С приятеля й бяха там в края на март, а след това репортерката на Гала излезе от светлините на прожекторите. Маджурова отдавна иска да роди, но чак сега успяла да осъществи плановете си.

Четете още: Невероятната история на две сиамски близначки