Жанета Осипова подлуди мъжете с гола снимка от фотьойла

Жанета Осипова изпоти мъжката част от последователите си в социалните мрежи с гореща порция секси кадри от фотьол, на който е седнала чисто гола.

"Мис Плеймейт 2018" накара мъжете да настръхнат от кеф при гледката на голата ѝ плът. На фотоса, който тя сподели на профилите си в социалните мрежи, Осипова се е отпуснала в обятията на кожено кресло, прикривайки най-интимните си зони с палто.

View post on Instagram
 

На други снимки от същата фотосесия палавата блондинка все пак е използвала връхната дреха в ръцете си по предназначение. макар отдолу да е все така без грам бельо. "Въпреки живота - всичко е любов", е написала закачливо Жанета по цитат от писателя и музикант Виктор Пасков.

View post on Instagram
 

За да придаде финес и още по-голям чар към еротичните кадри - дело на фотографа Ангел Ангелов, Осипова е използвала една известна фраза на Дороти Паркър - "Ние, жените, обичаме искрените мъже, които говорят за нас това, което и ние мислим за себе си".

View post on Instagram
 

В жилите на 28-годишната изкусителка тече както българска, така и руска кръв. Родената в Гара Бов прелъстителка нe рaзкривa дaли имa гaджe в мoмeнтa или тeпървa щe търcи идeaлния мъж зa ceмeйcтвo, но неотдавна сподели в социалните мрежи, че се чувства готова за сериозна връзка и бебе.

Нaй-извecтният ѝ любовен романс дoceгa бе този c пoкoйния вeчe бизнecмeн Хриcтo Cирaкoв.

View post on Instagram
 

Четете още: Ивет Лалова нажежи мрежата с невероятна снимка по бански