Автор
Теодор Муховски

Жена разбира, че е бременна едва когато започва да ражда

Чудесата по света нямат край. Невероятно, но факт - 21-годишна жена разбира, че е бременна едва след като ражда първото си дете малко преди Коледа.

До последно тя не е знаела, че чака своя първороден син. И преди била чувала за подобни неща, но не очаквала, че точно на нея може да ѝ се случи нещо подобно.

Името на младата дама е Лиан Картър, родена в Нотингамшър. Тя е приета в болница със стомашни спазми в ранните часове на коледната сутрин. Лекарите останали поразени, когато разбрали, че започва да ражда.


„Г-ца Картър каза, че не е имала никакви физически симптоми по време на бременността си, само се е подула през последния месец”, споделят медиците.

„Беше голяма изненада - не знаех нищо за това”, признава Лиан.

„Когато чувах за подобни случаи преди, винаги си мислех „как може да не знаеш?” - не спира да се чуди Лиан.

Преди да роди, тя е живяла съвсем нормален живот. Работила в магазин в града, в който е родена, цикълът ѝ винаги идвал навреме. По нищо не си личало, че тя всъщност е била бременна, защото симптоми на практика липсвали.



Но на Коледа стават чудеса! И така, точно в коледната сутрин изведнъж се появява синът и Джоузеф.

Ръководителят на родилното отделение в болницата споделя, че е голяма рядкост жена да роди, без да е наясно, че е бременна. Той е щастлив, че всичко се е развило благоприятно и че раждането е преминало спокойно.
Бащата на детето също бил смаян от случилото се, защото не очаквал подобно нещо. Но сега те са щастливи и горди родители.



Четете още: Истинска история: Най-добрият ми приятел ми сглоби кухнята и спа с жена ми