Автор
Весела Георгиева

Жените от тези 3 зодии винаги се влюбват в недостъпни мъже

Казват, че любовната мъка е сред най-сладките. Но има дами, които винаги си харесват мъже, които се правят на недостъпни и по тази причина често страдат. Астролозите са установили, че дамите с нещастна любов обикновено са родени под знака на три определени зодии. Вижте кои са те!

Близнаци

Жената Близнак обикновено се прави на разсеяна и демонстрира непукизъм. Тя се преструва, че не държи на сериозната връзка, но всъщност е точно обратното. Жената Близнак мечтае мъжът да се влюби в нея и да й предложи нещо повече от срещи и секс за една нощ. И често е разочарована, когато установява, че партньорът, когото си е избрала, няма никакви сериозни намерения.



Рак


Жената Рак живее повече в света на фантазиите си, отколкото в реалността. Вместо да попита половинката си какви са неговите намерения за близкото бъдеще, тя се отдава на мечти... И никак не е подготвена за онова, което се стоварва на главата й по-късно... Докато половинката й е подготвяла раздяла, жената Рак си е мислила, че има идеален живот и идеален партньор! Уви, истината често боли.

Дева

Жената Дева някак не успява да оцени собствената си стойност. И позволява на силния пол да се отнася с неуважение към нея. Тя е склонна на жертви за другите и връзките й често приличат на отношения учител-ученик, когато другият постоянно критикува и се налага.