Автор
Кристина Кирова

Жестока любовна сага разтърсва едно от племената в "Игри на волята" (видео)

Изглежда, че четвърти сезон на екстремното шоу "Игри на волята" ще бъде посветен на любовта. След като, благодарение на Велислава, която отпадна от предаването, научихме за зараждащ се романс между Фейгин и Георги, в племето на Безстрашните се заформя доста сериозен любовен триъгълник.

Главно действащо лице в него е красавицата Мирела, която освен силна и упорита в битките, се оказа и истинска повелителка на мъжки сърца. Още при влизането си в "Игри на волята" тя сподели, че с Лефтеров, който също е от "жълтите", са имали връзка. Двамата обаче май още имат чувства един към друг, но сякаш Мирела е готова да забрави за това и да се впусне в нова любов с един от фаворитите на зрителите - Валери, който е син на Мария Гроздева.

View post on Instagram
 

Чаровникът вече все по-упорито флиртува с хубавиците със сините очи, но тя хем отговаря на закачките, хем е потънала в размисъл дали може да си позволи отношения с Валери, тъй като това може да се окаже проблем за Лефтеров. Особено след като Мирела сподели в ефир, че той пръв пожелал да се разделят, но само два месеца преди шоуто пожелал да се съберат отново.

Тримата участват в шоуто и по стечение на обстоятелствата са в едно племе. Мирела не крие симпатиите си към Валери, наричайки го "съвършен". Определено и той не е безразличен към нея, но за момента тя не предприема нищо, тъй като това би довело до раздор в племето.

View post on Instagram
 

Четете още: Александра Фейгин от "Игри на волята" с доста горещи снимки. Велислава призна за отношенията си с Джаферович