Няма какво да се лъжем. Не е тайна, че бившата плеймейтка Златка Димитрова днес изглежда като истински боди билдър. Тя вае мускули ежедневно, за което ясно говорят снимките от профилите ѝ в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Откакто черната Злати се събра с фитнес инструктора Кирил Танев, фитнесът за нея е като въздуха - без него не може.

Съвършената и гладка форма, което тя редовно демонстрира обаче, като че ли в последно време е леко понарушена. Или поне така мислят някои по-наблюдателни фенове на брюнетката, чието зорко око забеляза, че коремчето ѝ е... подуто.

Според тях това се дължи на вероятността тя да е бременна, научихме от paparak.bg.

„Злати, второ ли очакваш?!“, „Малкият Миро май ще става батко“, „Бременна ли си“, гласят коментарите под една от снимките ѝ.

Според близки на Димитрова тя не чака бебе, а просто има проблем. „След раждането на малкия Миро, коремчето на Злати така и не може да се прибере. Влияние оказа предишната бременност, когато загуби бебето в 7-ия месец“, посочва още изданието.

View post on Instagram
 


Това именно било една от причините Злати да прибегне до помощта на фитнес залата.

Последната споделена от нея снимка пък издава, че в момента тя и семейството ѝ са на Българското Черноморие. На нея е 4-годишният ѝ син Миро, който кара колело в Морската градина на Бургас - родния град на Златка.

View post on Instagram
 


Четете още: Галена: Шестото ми чувство ме накара да си направя тест