Автор
Ева Григорова

Златка отглежда сина си като Меган Фокс

След скорострелната раздяла между Златка Райкова и Благо Джизъса, след която и двамата вече си имат нови половинки, общественото внимание често е насочено към техните персони.

Благой вече има нова избранница, за която дори успя да се ожени. Тя се казва Полина, а наскоро двамата бяха на меден месец в Бали. Златка пък реши да продължи напред с бившия тенисист Карен Хачатрян, който е доста по-млад от русата изкусителка.



От Инстаграм личи, че основно Златка се грижи за общия им син Благой Джуниър, а детето съвсем скоро отново предизвика коментари с дългата си коса. Момченцето продължава да бъде с момичешки букли, които хвърлят в недоумение последователите на Плеймейтката.

Преди време Златка отговори на запитванията защо не подстриже сина си, за да бъде той като “обикновените” момчета: "Майка съм, жал ми е да го подстрижа, престанете с тези глупави въпроси", призова Златка и попита какво означава да бъде подстриган "обикновено за едно момче". "За мен той е необикновен. Затова ще бъде с дълга коса", заяви моделката. "Едно е да констатирате косата му, друго е да питате защо", ядоса се тя.



От най-новото стори в Instagram на Плеймейтката личи, че продължава да дава свобода на сина си да носи дълга коса. Подобен избор дават и доста от холивудските майки, сред които е и Меган Фокс.


И тримата сина на Меган Фокс са с дълги коси, а едно от трите деца на актрисата дори ходи с рокли.