Имаме още едно потвърждение, че Златка Райкова скоро ще премине в отбора на майките. Доказателство за това са новите снимки, които плеймейтката сподели на профила си в социалната мрежа. На тях новата възлюбена на Благой Георгиев кокетно показва леко закръгленото си коремче.

Кадрите са от Солун, а на един от тях по ефирната си жълта лятна рокля, Райкова е поставила длан на коремчето си. Към снимката тя е написала: „В душата ми е.“

View post on Instagram
 


Бившият футболен национал също не е останал по-назад от половинката си и е постнал няколко фотоса от почивката му със Злати в Гърция. На една от тях той позира гордо до възлюбената си, която е по цял бански и отново е сложила ръка на коремчето си.

View post on Instagram
 


При появата на кадрите много от феновете на двойката не се въздържаха и изразиха своята радост от новината. „Честито и на двамата. Вие ще сте страхотни родители“, „Страхотна, Златка Райкова. Лека бременност“, „Чакате май детенце“, гласят част от коментарите им.

Новината, че ще става майка за първи път Златка разкри преди седмица в "Папараци“. За нейния избраник пък това ще е четвърта рожба. Той има момиче и момче от брака си с Христина Витанова, и момче от омайната Есмер Омерова, с която също вдигна пищна сватба, след което се разведе. Според близки до двамата пък Златка очаква момченце.

Четете още: Разберете момче или момиче очакват Златка и Джизъса